Bsraacelik 28 haftalık hamileyim salam sosis sucuk sakatat asitli içecekleri hayatımdan çıkardım hergün yumurta ceviz kaşar muz süt yoğurt kuru kayısı tüketmeye çalışıyorum bunlar bebeğe yarıyor balık kırmızı et sebze meyve yiyorum hergün 1 tane de sade soda içiyorum onun dışında canım ne isterse onu yiyorum
20Haziran FyA Ben 11 haftalık hamileyim eskiden her yediğime aşırı dikkat ederdim. Şimdi midem ne alırsa onu yiyorum acayip bulantım var o yüzden yönetemiyorum o an midem ne alırsa onu yiyorum :((
Duru24 FyA daha sağlıklı tabii ki ilk 12 hafta doktorum çık bir liste yapmadı bana ama 12den sonra her gün yumurta ceviz ye et tavuk balık tüket dedi ev yoğurdu muhakkak önerdi ve asitli içecek yok dedi sigara zaten kullanmıyorum
Nishana FyA balım valla benim ikinci çocuğum cola cips fanta herşey yani her birşey yiyip içiyorum valla neden korkarsan başına o gelir derler onun için her şey yiyyom😂😂😂şimdide 37 hafta olucaz😍🥹
Fiigeenn Bende 12 haftaligim iştah sorunuyla baş edemiyorum. Karnım aç ama asla biseyler yiyemiyorum. Akşam yemeğiyle gün geçiriyorum diyebilirim. Birde meyve 🥲
Zilanozev Ayseneriman ana sayfaya geçince üçtane üst üste işaret var solda orda resim yükle var o sayfayı açıyor size istediğin resmi yükleyip kopyala yapıştır yapıyorsunuz resim yükleniyor
zeynepsg FyA ilk aylar zaten birçok kişinin midesi bulanıyor o kadar kafana takma birçok anne adayı 4. Ayında anca dikkat etmeye başlıyor
Tazeanne68 FyA ilk 3 ay dikkat ettim şuan canım ne isterse abartmadan yiyorum tabi hergun kola sucuk vs değil de çok canm isterse sinirlayarak yiyorum daha gebe kaldığım kiloda bile olmadım 24+5 olduğum halde verdiğim kiloları alıyorum yavaştan çikolata cips vs tuketmiyorum o kadar
Azizesoran FyA İlk gebeliğimde 21 kilo aldım verene kadar canım çıktı. 2. Gebeliğimdeyim diyetisyen desteğiyle ilerliyorum. Diyetisyen listede sadece hamurişi tatlılar kızartmalar bunlara yer vermemiş. 2 öğün besleniyorum ikisinde de salata mevcut. Sonrasında peynir bal işte kahvaltıda ne yenirse ölçülü bi şekilde yazmış. Ara öğünlerde kefir yada ayran yada süt meyve çiğ kuruyemişe yer vermiş. Akşamları da yine ölçülü sebze yemeği salata(yağsız mısırsız nar ekşisiz maydonoz ve nanesiz) yada et balık tavuk yine ölçülü bi şekilde yine salata böyle besleniyorum. Nefes alsam kilo alan birisiyim maalesef. 68 kiloyla hamile kaldım..Bu kiloyla doğuma sokacak inşallah beni🤣
Arzuanne Meyve peynir tereyağı tahin pekmez çoğalttım bebiş kilo alsın diye şuan iyi zaten o dışında hastalıkmıs gibi ay yok şunu yemiyim bunu yemiyim demedim her şeyden az az yiyorum
reyhanh Kahve tüketmeye başladım, günde bi latte içiyorum mutlaka 🥲 onun dışında zaten abur cubur yiyen biri değilim ama tatlıya düşkünlüğüm arttı, onu da kısmadım. Bi daa mı gelcen dünyaya diyip 7 ayda 10 kilo aldım 🥲🥲🫠
11-02- _annee merak etme cnm etkilemez ama yine de elinden geldiği kadar haftada bir kez tüketmeye çalış haftada tüketemezsen ayda bir ya da iki kez yemeye çalış
Muqayye rmyscmc teşekkür ederim 7 haftalığız canım çekiyordu ne zamandır burada gördüm yemekte kararsız kalmıştım. Teşekkür ederim