nursenakaynak01 Boncukk123 ilk kizimda bir aylık evliydim hamile olduğumu öğrendim arayı arayı 4 yıl açtım 7 aydır korunmuyorduk her ay adetim geçecek mi hamile miyim düşüncesi vardı her ilişkiyi ona odaklamistim ama 7 ay boyunca tutma 8. Ayda kendi evimi temizledim halı yıkadım ağır şeyleri yittim çektim kaynanamın evini temizledim zeytin toplamaya gittim evime geldim adet olmadım ama olacağım düşüncesi var hamilelik aklımın ucundan gecmedi arkadaşım dedi ne olur ne olmaz bir test yap yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı hemen şok oldum
Handesel nursenakaynak01 Bu ay bende hiç düşünmemiştim olursa olur diyorum benimde bir oğlum var 4 yaşında 🫶🏻 eğer olmamışsa ilaca başlıycam başka bir rahatsızlıktan dolayı . Totem yaptım bu konuyu açarak reglime 8 gün var tek ilişki ile hamile kalanlara dahil olurum inşallah Allah’ımm amin 🙏
smnbr Bbk88 Yasmin doğum kontrol hapı vermişti 10 sene önce doktor. Bir yıl kullanıp düzene soktum ama 3-4 sene sonra iş sınav stres derken düzen yine bozuldu. Bu sefer evlenmeye yakın bi dönemde yine doktor tavsiyesi ile yine yasmin e başlamıştım. Evlenince de korunma amaçlı kullandım zaten. Ama bir sene sonra falan kendi kendime bıraktım
Bbk88 smnbr anladım çok teşekkür ederim benim de tek taraflı pko var bir kimyasal gebelikgeciridm ondan sordum
Annebebek012 iy-23 inşallah 🌸 şöyle anlatayım temmuz da birlikte olduk ama ben hasta olmayı bekledim O ay o ay olmayınca ağustos da hadi bi yapayım ama çıkmaz dedim çıktı ☺
iy-23 Annebebek012 valla inşallah bende oyle bir sonuç alırım 2 gündür gecikme yaşıyorum ama dun test yaptim negatifti dayanabilirsem 1 hafta bekleyip eger hala olmadiysam test yapicam inşallah
Evremo Tek ilişki ile oluyor bende oldu. Başka şehire gitmiştim hatta ayıp olmasın sabah saati acele şekilde oldu 5 dakika derler ya öyle kalktım hemen duş aldım derken bir daha çok tempolu bir şekilde çalıştım. O ay sadece o gün eşim yanımdaydı. Sonradan takvime dikkat ettim meğer yumurtlama günüm müş.
sedanur4004 Handesel ben 😃 oğlum var 27 aylık yakın zamanda düşünmyrdk cünkü hiperaktif bir oğlum var. Doğumda kist olduğu için sol yumurtalgm tamamen alınmştı. Sağ yumurtalgm var sadece geri çekilme yöntemi yapıyorduk yumurtlama dan 2 gün önce ilişki oldu yine geri çekilme olmştu ama gitmiş demekki sonuç hamıleyim 15+3 olduk kızımla 🥲💕
Tuom Benim de tek denemede tuttu canım 1.5 senelik evliyim geri çekinme yöntemiyle korunuyorduk (Adetlerim çok düzenli ve ağrılı geçerdi bunun için yıllarca adet takvimi kullanıyordum canım) Sonra bebek düşünmeye başladığımızda adet takvimine göre haraket ettim yumurtalama ovulasyon vs şeyler için bi sonraki ay da hamile olduğumu öğrendim 😄😊💐sağlıkla gelsin bebişler
Ebruska_92 Handesel benimde tek seferde oldu bacaklarını havaya dik canım birlikte olurken olduktan sonrada indirme 5 dakika bekle :)
rumeysabet Benim kizim 3bucuk. Yaşında tümör nedeniyle bir yumurtalığım yok bir tüpüm yok en son bırakmıştık artık olmaz dedik o ay tek ilişki ile hamile kaldım
Aypare Handesel vallah bacım belli olmaz ki.. çocuk düşünerek ilişki yaşama akisinda yasa güneş vaktinden önce doğmaz onun da vakti vardır elbette. Ablam ile 1 ay arayla hamile kaldık benim yavrum gelişmedi yeğenim gelişti şükür normalde şu an ben ablamdan 1 ay önce evladımı kucağıma almam gerekirken nasip olmadi ama yeğenim doğdu çok şükür iyi ķi de doğdu Rabbim ona sağlıklı uzun hayırlı ömür versin. Yeğenimin vakti gelmiş doğdu benim yavrumun vakti yokmuş burada.. o da ahirete doğdu 🥰💕
An53 Tek ilişki ile hamile kaldım üstelik o tek ilişkiyi adetimin bittiği gün yaşadım erken yumurtlama oldu şansıma
sacmalamakizim Handesel Benim de 2 buçuk yaşinda kızım var, 17 kasım son regl tarihim, 22 kasımda korunmadık olmaz diye, şuan 5 gün oldu gecikiyorum belirtim de var, daha test yapmadım yani hiç belli olmaz tutadabilir, hayırlısı olsun. 😊