sacmalamakizim Handesel Akıntı, uyku hali duygu değişimi, kasık karın bel ağrısı, yüzde sivilce, ağız içi yara, birde kalp çarpıntısı var kusma bulantı falan yok Allah’tan.
Handesel sacmalamakizim yaa bu kadar belirti oluyor mu ben unutmuşum neler olduğunu oysaki iki hamilelik yaşadım üstünde baya zaman geçince unutuluyor ☺️ bende de ara ara kasıl ağrısı ve alt karın ağrısı oluyor ama hemen geçiyor heveslendim bak şimdi 🫶🏻
Handesel sacmalamakizim Evet benim daha zamanım var haber edin mutlaka inş gönlünüzden geçen olur 🫶🏻🫶🏻
orkide123p3t Handesel inşallah kalırsın canım benim duamdır sana ❤️🥰🥰🥰 Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Handesel orkide123p3t Yaa çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar🫶🏻🤲
Hshfhfnn Handesel sadece bı kereyeyle eşim bı kereden bişey olmaz dedi. Ve sonucunda 31+3 haftalık hamileyim insalh Allah sizede nasip eder Allah gecektiriyorsa dahada güzelleştiriyor dur merak etme sen insalah çok güzel bı anne olacaksın
Aysenuray Handesel şanslı mı şanssız mı bilmiyorum 2 kızım var geçen ay bir kere korunmasız ilişkide hamile kalmışım hiç farkında bile değildim
zumruduanka07 Handesel ben varım adet başlangıcının 8. Günü tek ilişki oldu gebelik olmaz diye korunmamıştık
Ebru-29 Handesel eşim askerden geldiğinde tek ilişkide oldu. Pozisyon da pek uygun değildi. Hemen anında da duşa girdim. Yani olacağı varsa oluyor
koomikbiranne0507 sekin99900 bthcg adetim 3gün geçmiş olmasına rağmen düşük bulundu 2 gün sonra tekrar kan verdim 2 katı artması gerekirken 2katı düşmüştü ertesi günde adetle birlikte attıldı vucudumdan
MelteM2cck Handesel uzun bir süre( 1 hafta iliskisiz 1 hafta da adet denk gelsin toplam 2 hafta) ilişkiye girmeyin birbirinizi özleyin ve arzulayın. Adet bitimine denk getirin. Hayırlısı ile nasipte varsa olur merak etmeyin 🌻🌻🌻
Handesel Totemim tutuyordu kızlar tam ancak hala regli olmamakla birlikte elimde iki pozitif bir negatif test var sinirlerim bozuk bu iş buradan döner mi dicem ama zor biliyorum nasip 🫶🏻