iy-23 Annebebek012 normalde ovulasyon testi yapan biri misiniz bizim daha ilk bebek olacak nasipse ve artik covuk istiyoruz dedigimizde bat a 4 gun falan vardi korunmadik ama bana hep tutmaz dediler bat bugun ve adet olmadim belirtim de yok olmaya dair sizce tutma ihtimali var mı? Daha once hic ovulasyon falan yapmadim yumurtlama zamanimi bilmiyorum
Annebebek012 iy-23 hayır yapmıyorum ama adetime bir kaç gün vardı onu biliyordum normalde zaten adetten sonra 14 16 çı günler arası yumurtlama dönemi demişti doktorum ilk gebeliğim de hesaplayıp o güne denk getirdiğimiz de olmuştu bunda da adet olacagım diye düşünürken böyle oldu 🤗
Annebebek012 iy-23 ya gerçekten bende adet olacagım diye bekledim sizinki gibi çok bir zamanımda kalmamıstı adete bende sasırdım Allah nasip etti çünkü korunmasız tek ilişkimiz o zaman olmuştu
iy-23 Annebebek012 yaa valla insallah darısı başıma benimde bat bugun ve bu saat oldu gelen giden yok belirti yok inşallah bende hamişimdir ama tabi eger tuttuysa da baya gecikme olur oyle ogrenirim herhalde peki siz kac gun gecikmeyle ogrendiniz normalde ben simdiye kadar hic gecikme yasamadim erken oldugum olmustur ama gec hic olmadim o yuzden insan bir umutlanmiyor değil
smnbr Handesel İlk korunmasız denemede oldu bebeğim :) Yumurtlama günüm bugün mü değil mi diyodum inanın. Ki daha önce pkos sebebiyle ilaç kullandım, 33 yaşındayım, eşim 37 yaşında falan filan. Olunca oluyo demekki
Sevvalll42 ESMAARAS suyum geldi doktora gittim bi hafta yattım sonra yaşamaz dediler kalbini durdurdular normal doğum yaptım kısaltarak anlattım
asilinannesi_ Handesel biz eşimle hep korunarak ilişkiye giriyorduk, korunmasız ilk ilişkide hamile kaldım. Olabilir yani
Kbraozdemir0206 Handesel benn bı kere de oldu ve hiç ummadgim bı zamanda öğrendim hatta eşim tek sefer olupta gebelik tutmaz falan dedi normlde korunuyorduk bide ve öyle iliski olduğundada öyle yarım saat yatayım tutsun falan da demedim hemen duşa girdim tutmasına çok şaşırmıştım öyle ovulasyon yumurtlama falan hiç saymadım zaten çocuk olsun diyede yaşamadık o gün deprem bölgesindeyiz şuan çocuk yapamayız diyorduk şimdi 35+3 uz gün sayıyoruz 🥹🥹😂
Annebebek012 iy-23 inşallah 🌸 şöyle anlatayım temmuz da birlikte olduk ama ben hasta olmayı bekledim O ay o ay olmayınca ağustos da hadi bi yapayım ama çıkmaz dedim çıktı ☺
HayaLim_Panbik Handesel benim ilk cocugum dugun gunu ilk geceden, ikincisi hic hatirlamiom bilgum disinda hamile kalmisim ogrendigimde sok olmusdum, ucuncusu ise iki ay yumurtlamayi takip ederekden oldu
smnbr Bbk88 Yasmin doğum kontrol hapı vermişti 10 sene önce doktor. Bir yıl kullanıp düzene soktum ama 3-4 sene sonra iş sınav stres derken düzen yine bozuldu. Bu sefer evlenmeye yakın bi dönemde yine doktor tavsiyesi ile yine yasmin e başlamıştım. Evlenince de korunma amaçlı kullandım zaten. Ama bir sene sonra falan kendi kendime bıraktım
koomikbiranne0507 sekin99900 bthcg adetim 3gün geçmiş olmasına rağmen düşük bulundu 2 gün sonra tekrar kan verdim 2 katı artması gerekirken 2katı düşmüştü ertesi günde adetle birlikte attıldı vucudumdan
Essrakk Handesel asla çocuk düşünmediğimiz bi zaman diliminde prezervatif kullanmayı unuttuk. Ya amaaan tek seferde hamile mi kalınır diyerek ertesi gün hapı kullanmadım. Sonuç sekiz aylık hamileyim 🫢
YoncaD Handesel 8 sene boyunca korunmadim olmadi olmadi sonra bitane oğlum oldu 2 yaşında. 2 senedir korunuyoruz bikere korunma zort hemen hamile kal üstelik oğlum 4 yasina girene kadar düşünmüyordum 😂