Melike_4949 gncglozclk yapmıyorum canım yarım saat önce ölçtüm 128 çıktı süt içtim ve 1 çok küçük kurabiye yedim bugün epey yüksek şekerim maalesef kaçamak yaptığım için
pnar8007 gncglozclk sonuç değişmiyor ki karın çevresi büyük olması zaten şekerden bende 26 haftaya kadar falan özele gittim son 2 kontrolden beri de devlete geçtim
gncglozclk pnar8007 dikkat edersem haftasına uyumlu gider diye bıde makınası bozuktu diye dusunuyorum 😂
Masalperisi Benm de ilk çocuğum da şekerim vardı 2. Gebeliğim bunda da bakmamıza gerek yok çok dikkat et dedi. 2 hafta önde gidiyor 33+4 de 2700 geldi. 39. Haftayı beklemek istiyorum umarım bi sıkıntı çıkmaz
gncglozclk Masalperisi masallah pek farkımız yokmuş canım 34+5 de 2900 dedi banada 2 hafta dedı ınsan korkuyor tabi olcum yapıyor musun sende kuzum
gncglozclk Melike_4949 142 cıktı benimde cips yedim dayanamayıp yogurtla yedim ekmekle peynir salata yedim cavdarlı ekmekle bide türk kahvesi içtim sade Bihter cıkolatayla yine o ragmen şükür dun cok kotuydu 180 Dı aklım cıktı
Melike_4949 gncglozclk yediklerine göre iyi çıkmış canım benimde 180 i geçiyor çoğu zaman maalesef en ufak şeyde fırlıyor
gncglozclk Meyve cok yukseltıyormus ayy bunları yememe ragmen yine de sınırda cıktı deniyorum boyle boyle
Figenaymaz gncglozclk hayır ben sulu yemek tarzında yapıyorum içerisine bazen kıyma bazen kırmızı et koyuyorum çokta güzel oluyor
Figenaymaz gncglozclk ya misal meyve çocuğa kilo aldırır kaşar aldırır muz aldırır biz bunları yemedigimiz için ister istemez ete cevize süte çok yoneliyorum ki kilo alsın
Figenaymaz gncglozclk bana dahiliye sınırda olduğu için sadece makarna bide kızartma yeme dikkat et yeterli dedi sabah akşam aç tok ölç yeter. Kadın doğum doktorumda haftada 3 güne düşürdü en son gittiğimde bakalım bu sefer kökten birakcaz inşallah🤲
gncglozclk Figenaymaz evet bende basta oyle yiyordum 1 hafta onde gidiyordu sonra seker cıkınca 2 hafta oldu bende kestım muz hele nasıl aldırıyor
Figenaymaz Bide misal benim bebeğim 25 haftalık iken 850 gramdı 28+3 de 1100 gramdi yani ilkte 1 hafta ileriyken sonra haftası normale döndü ama ben kaşarı muzu komple kestim meyveyi bile çok az bunları yerken daha çok kilo alıyordu
gncglozclk Figenaymaz benim de 75 le 100 arası tokluk da 100 ile 145 gidiyor bakalım dikkat edildiği sürece iyi suanda boyle gidersem dahiliyeye de gitmem bakalım nasıl olcak ummhnn benım de 34 de cıktı
ummhnn gncglozclk bende de gebelik şekeri çıktı 27. Haftada, şu an diyet+yürüyüş yapıyorum yediklerinize dikkat ederseniz korkulacak birşey yok