Semrat Ebruebos kız sorma işte ben 12 li aldydim netten prodoctor hepsini yaptm artı aldm birde olunca dahada yapmak istyr insan dedgn gbi 🤭🙈😂
Mervee__ Ebruebos benim bu ay düzensiz oldu bklm nasipse olur bi kızım var zaten bitane daha istiyoruz
Ebruli6 Birdemetyasemin googleden mutlu resim yaz oraya gir resmi yukle kopyala buraya yapistir canim
Birdemetyasemin Ebruli6  O zaman deneyelim erken gebelik yaptım çok beklemedi ama kuruma çizgisi mi anlamadım ben 😂
yuksell07 YesimAykut geçen ay bende 50 tane gebeli ktesti aldım ya sürekli eczana gidip almaya utanır oldum 🥴
YesimAykut yuksell07 ben hepsiburadadan alıyorum daha uygun oluyor 🤗 tabi eczaneden de alıyorum ama bayağı pahalı oluyor, normal gebelik testi almadım hiç ondan da alırım yakında😌 bu aydan umutluyum 🙏🤗
babyandmomy__ Ebruebos ay bende başlayalı 2 ay oldu ovülasyon testi başladım bugün 5. Günüm ama yumurtlama dönemim bi 10 gün falan sonra sanırım inşallah bu ay olur 😍😍😍
Ebruli6 babyandmomy__ insallah canim hergun ayni saatte yapmaya ozen goster mutlaka gorursun ben uygulamadaki catlama tarihimden 2 gun once gordum test sayesinde
Birdemetyasemin YesimAykut bakarken ben kör oldum kuruma çizgisi mi anlamadım da 3 4 dakikada böyle oldu adetime daha 1 hafta var ama bakalım 😂
Birdemetyasemin Ebruli6 1 hafta var canım pek emin değilim nedense hayal kırıklığı olsun da istemiyorum 😂
Birdemetyasemin Ebruli6 şuan sadece sol kasık ağrım var bide göğüs hassasiyeti ama pek ona yormuyorum ya ay bilemedim 😂😂