Semrat Ebruebos önceden çok sabirszdm canım hatta geçen ay 30 tane test yaptım düşün 😂🙈 ama streten başka bsey değil ama adetten 2 gün önce flam yapilablr diye dusunuyrm 5 gün erken canım bence yapma dayanablrsen tabi 😊
Ebruebos Semrat bende öyle ya 😂 öncekini 4 gün kala öğrenmiştim hatta 5 gün akşam yapıp 5 dk da çıkmayınca attım çöpe sonra gördüm silik ertesi gün yapınca çıkmıştı
noble1 Benim de Sat 8, ama yumurtlamam tahmini salı-çarş olacaktır. değerlendirmeye başladık bakalım, combinol içiyorum bi de doktorum ona başlattı ama daha 2gün olduu bakalım belki de faydası dokunur :) umarım yılbaşı hediyemiz bebiş olur🌹
Merve-metin Ebruebos valla geçen ay o kadar çok test yaptım ki gidip 2 kere kan bile verdim ama bu ay yapmayı düşünmüyorum açıkçası belirti olmadan test yapmayacam stres oluyor çünkü her yaptığımda
Semrat Merve-metin aynı tarihlerde deli gbi test yapiyrduk geçen ay kuzum sen 14 ben 21 gün geciktik ilk defa 😂😁🙈
Merve-metin Semrat aynen öyle canım 😂 ilk defa gecikme olunca kesin geç döllenme diye düşünmeye başlamıştık artık 🤦♀️ kan 2 kere verdim kaç tane erken gebelik yaptım sayamadım bide 🤦♀️ testlere verdiğimiz paranın haddi hesabı yoktu geçen ay 😂😂belirti olmadan test yapmayacam 😂😂
Semrat Merve-metin hehe valla öyle yaa hiç gecikmyen insanlar için çok uzun süre geciktik geç döllenme olablr dedik bir sürü şey 😂🙈 testler bile ikna etmedi bizi valla en az 30 test benim 20 ye yakını erken gebelkti bide bittim para vermekten 🤭 bu ay bekliycem son 2 güne kadar
Merve-metin Semrat aynen öyle canım erken gebelikti kaset testti ultra hızlı testti testin her türlüsünü denedik 😂😂
yuksell07 Ebruebos benimde sat 6 Aralık dün 12 gün diye değerlendirmeye başladım bu hafta gün aşırı deniyecehim olmazsa diğer ay aşılamaya gidecegim
YesimAykut Ebruebos haftaya aşılama olacağım çok heyecanlıyım aralık ayı tüm gebelik düşünenlerin ayı olsun sağlıkla gelsin bebişler🙏😌
yuksell07 YesimAykut geçen ay bende 50 tane gebeli ktesti aldım ya sürekli eczana gidip almaya utanır oldum 🥴
Ebruli6 Birdemetyasemin googleden mutlu resim yaz oraya gir resmi yukle kopyala buraya yapistir canim