Birdemetyasemin Ebruli6 şuan sadece sol kasık ağrım var bide göğüs hassasiyeti ama pek ona yormuyorum ya ay bilemedim 😂😂
Ebruli6 Birdemetyasemin bi kac gun sonra yine yap bnce insallah daha net gorursun hep testlerde yanilma olabiliyo diyolar ama bilmiyorum bekleyelim😅
Ebruebos Birdemetyasemin canım kuruma çizgisi saatler sonra çıkıyor bunda görünüyor baya 😊 tekrarla bi kaç gün sonra testini
Birdemetyasemin Ebruli6 beklicem beklicem umarım 😂 ümitlenip yine bir hüsran yaşamak istemiyorum bakalım 😂
Sevvalltt Ebruebos benim sat 10 Aralık. Geçen ay ovulasyon testiyle takip edip gün aşırı değerlendirdik ama bu ay yapmayı düşünmüyorum. Biraz akışına bırakacağım. İnşallah bu ay hepimiz sağlıkla bu sürece girerizz💖
Ebruebos Sevvalltt belirtilerden yumurtlama dönemini anlayabiliyorsan bence yapma canım. Sitrese sokuyor insanı.
Birdemetyasemin Semrat inşallah canımm 🙏🏻 yumurtlamam geçen hafta oldu canım ama bilmiyorum olsa bile bu kadar erken tutmaz heralde bekleyip göreceğiz artık 😂
Hfzbyrk Merhaba benimde adetim 4 gün geçikti bugün test yaptım çift çizgi çıktı ama daha beta baktırmadım İnş isteyen tüm anne adayları yeni yıla güzelliklerle girer herkese bolll şans diliyorum 🍀
Hfzbyrk Ebruebos teşekkür ederim amin inş sizlerde güzel haberlerinizi verin hep birlikte takip edelim 🤗🕊️
Ebruebos Kızlar ne durumdasınız? Benim sabah akıntıyla çok az kanama geldi kasıklarım da ağrıyor. Erken gibi geldi bana ama başka nedenden de olabilir.
Ebruebos Çok umutlanmak istemiyorum zor olacak gibi sanki.kürtajdan 2 ay sonra 1 ay korunmadım olmadı kimyasal oldu galiba o ay silik çıkmıştı ve adetim çok şiddetli ağrılı oldu.
Ebruli6 Ebruebos merhaaba bende lekelenme falan yok acikcasi akintimda cok fazla degil bakalm bekliyoruz
Ebruebos Ebruli6 benim akıntım azaldı bitti galiba ilk gebelikte belirtileri anlamamıştım olmadı zannettim ben 4 gün kala pozitifi görünce çok şaşırmıştım bazen belirtisiz olabiliyor.