Ebruebos Semrat canım benim de kalp durmasından dolayı. Genetik test yaptırdım 1 genimde pıhtılaşma çıktı doktor sonraki gebelikte iğne kullanırsan daha iyi olur dedi.
Ebruli6 Ebruebos aaaa neredeyse sat tarihimiz ayni yumurtlamamizda benimde sat 7 aralikti akintim dun ve bugun yogun dünü degerlendirdim bugun degerlendirsemmi bilemiyorum birlikte guzel haberleri alalim bu ay insallah 🙏🏻
Ebruebos Ebruli6 evet canım yakınız 😊 benim yumurtlamam erken oluyor galiba bu ay. 2 gündür akıntım var bugün yoğun. Dünü değerlendirdim bugün de mi değerlendirsem diye bende düşünüyorum 😅
Ebruli6 Aralikta gebelik bekleyenler icin belirtilerimizi falan burda soralim vucudumdaki her degisimi internetten arastirmaktan sıkıldım😅
Ebruebos Ebruli6 bende google dan bakıyorum hep. Akıntı şeklinden renginden anlamaya çalışıyorum yumurtlama günümü 😂
Ebruebos degisimdonusum kalp durmasından kaynaklıydı benim 5. Haftada başladı kanama 8. Haftada kürtaj oldum.
Semrat Ebruebos yaa üzüldüm canım Allahım bida yaşatmasin bize 😔🤲 ben genetik test yaptrmdm patalojiye gtti ama doktor bebek kaynakli kalp durması dedi inslh sağlıklı bebislermz olur
Ebruebos Semrat ya ben kürtajdan sonra ergenliğe yeni girmiş gibi oldum her ay sivilcem eksik olmuyor yüzümden 🥲 silivce çıkınca gebelik olmuyor mu
Semrat Ebruebos kız ben hep öyleyim adetten 1 2 hafta önce ckmya basliyr hep aynı yerlerde o yüzden daha önce hamileyken cikmamsti 2 hamilelgmdede kişiden kişiye değişir canım bende öyle ama öyle.olmaz bu ay inslh 🙈
Ebruebos Kızlar 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum benim gibi sabırsız olan var mı test yapmak isteyen 😅 ben 5 gün kala yapmayı düşünüyorum bakalım
Semrat Ebruebos önceden çok sabirszdm canım hatta geçen ay 30 tane test yaptım düşün 😂🙈 ama streten başka bsey değil ama adetten 2 gün önce flam yapilablr diye dusunuyrm 5 gün erken canım bence yapma dayanablrsen tabi 😊
Merve-metin Ebruebos valla geçen ay o kadar çok test yaptım ki gidip 2 kere kan bile verdim ama bu ay yapmayı düşünmüyorum açıkçası belirti olmadan test yapmayacam stres oluyor çünkü her yaptığımda