Ne yapmalı ?
secilertu seni başka doktora yonlendırseydı bari. Benım doktorda egıtıme gıttıgınde baska doktora yönlendırıyor
secilertu bn 32 de girdim ilk nstye
Deletedmom35 benim 1 hafta kala ayrılması kadar kötü mü 😂 neyse ki çok hoş bir doktora denk geldim
asilsmom zaten hassasız 😔 tabi elbet izin en doğal hakları ama ortada kalakalmak çok zoruma gitti açıkcası bu saatten sonra en baştan yeni bir doktora alışmak güvenmek.... 🙈🙈
Yaseminmericli keşke öyle olsaydı 😔 en azından ortada kalakalmazdım çok haklısın onu yapsa çok daha iyi olurdu
secilertu çünkü seni magdur etmeye hakkı yok.
parasetamoll o daha da vahimmiş 😱 ama sonucuna sevindim Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 😊
Yaseminmericli bakalım artık kararım ne olacak 😔
Polo sadece tahlil sonuçları için telefonda görüşmelerimiz olmuştu. Şimdi arayıp da ne yapmam lazım diye sormaya cesaret edemedim 🙈 yönlendireceği biri olsa takipli hastaları için not bırakırdı diye düşündüm.. bilmiyorum artık
secilertu kendi Drunuz dönene kadar başka bir dra muayene olabilirsiniz.. Gideceğiniz Dr.a da durumu bu şekilde anlatın. Sonra yine Dr.unuzla devam edersiniz.. Hayırlı doğumlar şimdiden 🙏💜
Buseamaikizlerburcu evet 32.haftadan itibaren duymuştum ben daha hiç girmedim bakalım ne olacak
Elizveannesi sanırım artık öyle olacak çünkü yeni bir doktora alışmak güvenmek zor olacak inşallah çok teşekkür ederim çok sağ olun 😊
[bilinmeyen] sekreterine anlattım zaten de yönlendirdiği kimseden bahsetmedi sekreteri maalesef. Takipli hastaları için yönlendireceği birini söylemedi. Artık başımın çaresine bakacağım sanırım bir hafta... 🙄