Rgmss Mertsmother ben de hal cınsıyetı tam bılemeyenlerdenım, doktprum byuk ıhtımal erkek dedı ama bu hft netlescek ınsaşlah ondan sonra alısverıse baslayacagım
Mertsmother Rgmss büyük ihtimal dediyae büyük ihtimal öyledir 😊😊 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤
Azra8Engin Mertsmother 19. Haftadayim. Son adet tarihine göre 20 hafta. Ama 1 hafta geriden geliyor. Sat e göre 5 mayıs dogum. Cinsiyetimiz belli kızımız gelecek 🩷 ufak tefek başladık alışverişe
Mertsmother Azra8Engin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin valla ben bebek arabası anne yanı beşik park yatak ve birkaç yenidoğan ıslak mendil, stoğu yaptım birde yılbaşından sonra çok zamlanacağı için 😅😅😅
Cgdmerl @“eecriinpinar17” 19+2 deyiz biz de, alışverişe çoktan başladım azar azar aylara bölerek, maddi olarak kolay oluyor. Doğum konusu da aklımda normal var, doktorum zaten son ana kadar zorunda kalmadan sezaryan tavsiye etmem diyor 😊
Mertsmother Cgdmerl vallahi bende alışveriş konusunda seninle aynı fikirdeyim ANNE YANI beşik park yatak bebek arabası ıslak mendil stoğu ve kıyafet ay ay alıyorum 0.3/0.6 birde yılbaşında zamnlanacak 😅
Azra8Engin Mertsmother amin hepimiz inşallah 🩷 ben onları ocakta alacagim. Şu an babynest set emzik biberon deterjan şampuan vs aldım
Mertsmother Azra8Engin oda iyi yavaş yavaş hepsi bir olmasın zaten sonra yapacak uğraşacak birşey kalmaz 😅😍
Berel06 Mertsmother Ben senin yerinde olsam bol bol alt silme pamuğu alırım Hatta stokla bence ıslak mendil pişik yapıyor bebekleri Ben hep ilk Çocuğumda yıkayarak kullandığım halde gene pişik yapmıştı 2 çocuğum da hep ıslak pamuk kullanıyorum Çok şükür Allah’a 1 yaşında hiçbir şey olmadı sana tavsiyem pamuk kullanırsan bebeğin için çok iyi olur
Sdtnrsvn 20+0 5 Mayıs doğum gözüküyor. Tüm alışverişi tamamladık. 13.hafta da cinsiyeti öğrenmiştik. Erkek bebek adını Alperen diye karar verdik. Rabbim herkese sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Mertsmother Sdtnrsvn sağlıkla kucağına alasın inşallah Bebek odası aldınız mı yoksa park yatak dolap komodin vs mi?