umrumdadegil Beyzab95 korkma canım inşallah bir şey yoktur için rahat etsin git bir baktır banada haber ver mutlaka merak ettim
Beyzab95 umrumdadegil @e_blue_sky_a özele gidiyorum da şu an hiç yok sizce gitmeli miyim üsküdar tarafındayım hastanemde orda acaba gitsem mi hiç olmadı bir daha ama sizce arada kaldım
umaydurununannesi e_blue_sky_a bende 30+1 yururken asagı asırı baskı var sankı bırı acıyomus gıbı gecem hafta kontrolum vardı bı sıkıntı gormedıler ama bu hafta cok baskı var aksamları da bı kasılma oluyo 2 3 kere baskada olmuyo saglıkla zamanında gelsınler
umrumdadegil Beyzab95 iyisen bekle gerçek sancı olsa geçmezdi tekrar olursa gidersin şimdi doktor da ağrın falan olmadan bişey yapmaz
Cocuk_Gelisimci_Anne e_blue_sky_a kuzum bu haftalarda normal korkma yavaş yavaş yürü çok hızlı yürüme nefes alışverişlerini kontrol et
e_blue_sky_a Cocuk_Gelisimci_Anne ya o sorun değil doktor da normal dedi de; yavaş da yürüsem 500 metre 1km sonra alt karın sancı bıçak gibi saplanıyor 5dk falan sürüyor. Doktora kalsa 3km yürü diyor ama imkansız. 35ten sonra cesaret eder yürürüm de şimdi daha 30da korkuyorum
e_blue_sky_a Beyzab95 aynen gitme. Dinlen. Demekki bebekler hareket ediyor büyüdüler de onla ilgili herhalde. Ben perşembe gideceğim kısmetse doktoruma. Yazarım sonucu
umrumdadegil Beyzab95 aynen boşa para da verme şimdi hepimiz tedirginiz nasıl olacak böyle bilmiyorum doğurana kadar böyle devam galiba😩
Cocuk_Gelisimci_Anne e_blue_sky_a kendini en iyi sen bilirsin bnde yürüdüğüm de bacağıma ağrı giriyor 58 günüm kaldı
Beyzab95 umrumdadegil @e_blue_sky_a kızlar gittim nst’ye girdim hiç bir şey çıkmadı çok şükür rahim ağzına baktı alttan iyi dedi idrar verdim enfeksiyondan ağrıyor olabilir ya da yalancı sancılar
umrumdadegil Beyzab95 çok şükür için rahatladı en azından aynen enfeksiyonda yapıyor ama bende enfeksiyonda çıkmamıştı bende yarın gideceğim bakalım ne çıkacak
e_blue_sky_a Beyzab95 ben idrar da verdim 2hafta önce temiz çıktı. Sanırım bebekler büyüyor artık olacak ağrılar sizilar
umrumdadegil Beyzab95 doktor iyi dediyse iyidir benim bilgim yok ama yarın bende gideceğim bi sorayım kaç olmalı diye