umrumdadegil Beyzab95 doktor iyi dediyse iyidir benim bilgim yok ama yarın bende gideceğim bi sorayım kaç olmalı diye
Beyzab95 umrumdadegil doktor iyi dedi ama burda ki yazışmalara baktım geçmişte genelde kısa yazılmış çok korktum
umrumdadegil Beyzab95 korkma iyi dediyse iyidir haftaya göre fark ediyor uzunluk da 30. Haftada kaç olmalı o bilinmeli yani. İdrar tahlili verdin mi
Beyzab95 umrumdadegil bilmiyorum ya üzüldüm ben şimdi gece uyuyamam 😢 idrar tahlili verdim lökosit yüksek gelmiş 15.8 gelmiş lökosit esteraz pozitif +1 gelmiş birde şekerden dolayı kilosu çok geldi çocuğun 😰
umrumdadegil Beyzab95 lökosit bende de yüksekti malesef o çok ağrı yapıyor enfeksiyon seninkide ondam olabilir ben antibiyotik kullandım
e_blue_sky_a Beyzab95 30mm normaldir 30.haftadan sonra da sen uyuyamam telaş yaparım vs dersen stres rahim ağzını kısaltır, rahat olmalısın. Kendini aşırı yorma az iş yap dinlenerek yap ne kaldı ki zaten surda 38de bile gelseler 8haftanin geçeceği ne 😀
Beyzab95 e_blue_sky_a ay inşallah bir şey olmaz üzüldüm biraz ya 😢 30. haftadayım 1700gr dedi acildeki doktor
e_blue_sky_a Beyzab95 benim 27de 1180 idi. Yani bizim de artık bu hafta 1500ü geçmiştir. Bu önemli değil ki bu güzel bsy de; suyu fazla değilse, bizim suyumuz iyi
Beyzab95 e_blue_sky_a suyu iyi çok şükür ☺️ birde şu rahim ağzı olayını çözersem rahatlayacağım ya 😢 bakalım doktorum ne yorum yapacak yarın
Cocuk_Gelisimci_Anne e_blue_sky_a kendini en iyi sen bilirsin bnde yürüdüğüm de bacağıma ağrı giriyor 58 günüm kaldı