Defnemustafa Sekerrr şehir hastanesi neden gitmek istemiyorsunuz ben özeldeyim ama doğumu şehir hastanesinde yapacağım
Sekerrr Defnemustafa ben sadece cinsiyet de emin olmak için özel hastane arıyorum şehir hastanesini beğendim şimdilik devam edeceğim
qmerve- Defnemustafa bende özelde sezeryan olmak istyorum şehir hastanesindeki doktorum çok iyi ama normal yap diyo kararsızım
Yavru-kus Sekerrr çarşamba gideceğim inşallah haberdar ederim ama özellerde muayene ücretleri acayip yükselmiş
Defnemustafa Sekerrr aslında bir kontrol bir muane olduğu için çokta pahalı sayılmaz 365 verıyor gibi oluyorsunuz
Minikmucizemmmmmmmmmmm Sekerrr evet Bn eşimin fabrikasının indiriminden dolayı 530 tl.ye muayene oluyorm
Minikmucizemmmmmmmmmmm Sekerrr onur hali fabrikasında çalışıyor eşinizin fabrikası anlaşmalı olduğu hastane vardır mutlaka eğer fabrikada çalışıyorsa tabi aile bireylerine yüzde 25 indirim uygular kan tahlili muayene yi kapsıyor doğumu ve acil girişini kapsamıyor sadece
Ghlgl Yaşam hastanesinde Sema hanıma gidiyorum çok ilgili ve iyi bi doktor muayenesi 715 tl sezeryan doğuma da 10.300 tl fiyat verdi