Sekerrr Aysedk saolun cinsiyet konusında nasıl söyluyor mu 13 haftalık devlette kız dediler emin olmak istiyorum
Yavru-kus Sekerrr yine ben 🙊 Anka hastanesinde 2 oğlumda da doktorum barış bey di yasemin hoca hiç ilgili bi doktor değil malesef barış beye giderseniz cinsiyeti söyler
Sekerrr Yavru-kus meraba canm senden haber bekliyorum zaten çarşamba günü için 😊 bekleyemiyorum hemen ögrenmek istiyorum 🤭
Sekerrr Yavru-kus bende diğer çocuklarımda deva ya gittim hemen 12 haftalık ken söyledi cinsiyeti ama şimdi fiyat ne kadar bilmiyorum
Defnemustafa Sekerrr şehir hastanesi neden gitmek istemiyorsunuz ben özeldeyim ama doğumu şehir hastanesinde yapacağım
Yavru-kus Sekerrr çarşamba gideceğim inşallah haberdar ederim ama özellerde muayene ücretleri acayip yükselmiş
Sekerrr Defnemustafa ben sadece cinsiyet de emin olmak için özel hastane arıyorum şehir hastanesini beğendim şimdilik devam edeceğim
qmerve- Defnemustafa bende özelde sezeryan olmak istyorum şehir hastanesindeki doktorum çok iyi ama normal yap diyo kararsızım
Defnemustafa Sekerrr aslında bir kontrol bir muane olduğu için çokta pahalı sayılmaz 365 verıyor gibi oluyorsunuz