ecembugra53 Aylin969696 maşallah canım ya gayet iyi dikkat ederek gidersen hiç bişey olmaz bol su iç bol hareket hamur işinden uzak duralım gece yemek olmasın 🙂
ecembugra53 Misikooo olsun canım yinede iyisin 🙂 dükkat ederek git bol su bol hareket hamur işi yok gece yemek yeme
busraaa10 ecembugra53 yani gece falan yemek yemiyorum ama yine de sabahları heryerim şiş uyanıyorum 🥲😂 ödemdir diye düşünüyorum hergün +1 ile yola devam ediyoruz jajaja ♥️😂
Ebrarabla_06 10 haftalık ben mide bulantısından asla ama asla alamıyorum 61 ile hamile kaldım şimdi 58 ve 59 arası gidip geliyorum
Cankuss35 ecembugra53 13 haftalık olduk 1 kg aldım ama hiç kusmadım . İştahım çok açıldı ve halsizliğim çok olduğu için hareket yoktu şimdi yeni yeni kendime geliyorum yürüyüşe başlıycam ☺️ çok su içiyorum bende
ecembugra53 Gebelik_takibi kız ödem vardır belki 😳🙂 sen dikkat et aman yolun cok basındasın ben 17. hafta içindeyim
Maryhoney ecembugra53 ilk 4 ay zaten 4 kilo verdim kusmaktan şuan kendi kiloma geri geldim 21.haftadayim normal yemek yiyorum ama göbeğim ckti garip bir bsekilde kocaman göbek var ama bebek aşağıda gibi bı garip 😶
Arzuanne Sürekli yiyorum asla dikkat etmiyorum 24 e kadar falan 14 kilo aldım şimdi 32. Hafta sabit kaldı hâlâ 14 kilo
Gebelik_takibi ecembugra53 Bende şoktayım ödemde yok galiba doktorum söylerdi galiba öyle olsa ama tedavi ile gebe kaldım bn ignelerin etkisi de olabilir diye düşünüyorum