ecembugra53 kızlar merhaba benim gibi hamilelikte sabit kiloyla devam eden var mı 🙂😍 nasıl gidiyor kızlar bakım 🙂 hadi sohbet edelim
Misikooo ecembugra53 ben 33 haftalık oldum ve şimdiye kadar 9 kilo aldım doğuma kadar 3 kilo daha alırım gibime geliyor😃
busraaa10 cokbilmismom ah keşke benimde öyle olsa 17 haftalık olcam ama 67 oldum istemsiz şekilde dikkat etmeme rağmen şişiyorum 🥲
ecembugra53 cokbilmismom bende 5. aya geviş yağıcam canım az kaldı hiç kilo almadım 56 kilodayım sabit cok sükür 🙂
ilaxidexi busraaa10 az su içiyorsan ya da tuzlu yiyorsan belki ödem tutuyorsundur ama şunu unutma sen her halinle güzelsindir ❤️
ecembugra53 busraaa10 canım tuzlu sey cok tüketme hamur işi cok tüketme gece yemek yeme ara öğünde kuru yemiş ye meyve tüket bol su iç ve hareket cok yap eger bi sıkıntın yoksa tabi canım 🙂
busraaa10 ecembugra53 yani gece falan yemek yemiyorum ama yine de sabahları heryerim şiş uyanıyorum 🥲😂 ödemdir diye düşünüyorum hergün +1 ile yola devam ediyoruz jajaja ♥️😂
ecembugra53 Misikooo olsun canım yinede iyisin 🙂 dükkat ederek git bol su bol hareket hamur işi yok gece yemek yeme
ecembugra53 Aylin969696 maşallah canım ya gayet iyi dikkat ederek gidersen hiç bişey olmaz bol su iç bol hareket hamur işinden uzak duralım gece yemek olmasın 🙂
ecembugra53 NurCan58 olsun yine iyi daha dikkat et hamur işinden uzak dur bol su iç bol hareket et edebiliyorsan canım 🙂
Barabar Sabit kiloyla devam edenler mi diye şaşırıp posta girdim baktım sabit kiloda kalan varmış 😅 maşallah hangi iyiliğin karşılığı bu formülü bize de söyleyin 😂😂
ecembugra53 Barabar kuzum formülü su cok su içmek bol hareket az az cok öğün yemek hamur işi yok gece beslenme yok 😂 ara öğün kuru yemiş meyve ekmek asıroya kacmamak 🙂
ecembugra53 Esraalic aynen boyle devam kuzum gayet iyi 🙂 kendimiz için değil her zaman bebek için yemek çnemli tabiki 🙂
gzkdmrr ecembugra53 74le hamile kaldım, 25.haftadayız hala 74 kilo 🙈 ama keşke su dahil her yediğimi çıkarıp kilo almayacağıma istediklerimi yiyip kilo alabilseydim 😂
ecembugra53 gzkdmrr hahaaa😂😂 ayy ben yiyorum az az öğünlere bölüyorun herseyden yiyorum ama kararınca bol hareket yapıyorum hiç bişeycik olmuyor 🙂