Gebelik_takibi ecembugra53 Bende şoktayım ödemde yok galiba doktorum söylerdi galiba öyle olsa ama tedavi ile gebe kaldım bn ignelerin etkisi de olabilir diye düşünüyorum
ecembugra53 Gebelik_takibi o zaman canım iğneler şişkinlik yaptı benim ablammda tedavi görmüştü iğneler cok kötü şişirmişti onu kilo almıstı cok
Gebelik_takibi ecembugra53 Ewt bnde şüpheleniyorum canım belki zamanla geri veririm ztn tedavi sürecinde aldım farkındayım
Gebelik_takibi ecembugra53 Bide canım şimdiden böyle olursam 5 6 ayda daha çok alırım ikizlere hamileyim inşallah sağlıkla eli ayağı düzgün bir şekilde hayırlısı ile kucağıma alırım 😊
ecembugra53 Gebelik_takibi amin canım 🙂🤲🏻 hepimize inşallah maşallah sana da ikizlerini de canım Rabbim saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin 🙂🤲🏻
Gebelik_takibi ecembugra53 Amin Rabbim herkesin bebislerini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin isteyen herkesinde kucağını boş birakmasin Rabbim 😊
OguzMoms ecembugra53 Ben 15+1 haftaligim 1 kilo almıştım 10 gündür hastayım nerdeyse 1kilo vermişim 😑
minimix ecembugra53 ben de 7.aya kadar 9kilo almıştım son 1 aydır sabitim ama geceleri çok elim ayağım şişiyo ellerimi kapatamıyorum resmen 😃😃 9 kiloyla devam çok şükür son 3 haftam alırsam da dert etmeyeceğim şu saatten sonra 🥰