Eminesebile hellomama ben anlamadım yeni doğacak bir çocuk mu var yoksa ikiz mi 😂 sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin Allah. İkiz benek arabalarında pek bir çeşitlik yok ama genel olarak prego
hellomama Eminesebile yok kız yeni doğacak bir 1️⃣ bebek var bildiğim kadarıyla 😂 ama büyük olanda küçük birisi… o yüzden ikisiyle beraber dışarı çıkabileceğim kullanımı kolay bir bebek arabası arıyorum
Eminesebile Beyaz0172 oluyor. Olan personelin senelik kotası oluyor. Çok bilgi vermem buradan hoş olmaz 😇
Eminesebile smnbr bence çocuktan çocuğa da değişiyor. Tabiki gördüğüm ürünlere göre çeşitliklikte de bazı ürünlerde de kalıp farkı oluyor. İki yeğenim var biri 2 yaş büyük alırken diğeri aynı ürünün kendi bedenini alıyor birazda çocuğun gelişimi ile alakalı
Eminesebile Simge16 Simge16 Allah bağışlasın, joie prego kullanımına göre tercih edilebilir. Doğal olan kimyasal barandırmıyor ve tamamen vegan ve bitkisel ürünlerden oluşuyor 😂
Tazeanne68 Eminesebile e bebekte numara ile kayıt oluyor ya parapuan vs birikimi oluyor mu hep soruyum diyorum unutuyorum her gitmemiz de 2binden aşağı alışveriş yapmıyoruz da avantajı var mı diye merak ediyorum
Gulkar Eminesebile bebek deterjan hangisini tavsiye edersiniz birde nette bütün ürünler var mı magazdaki kadar çeşit
Eminesebile Gulkar tamamen organik mi yoksa bor al ürün mü. Granül sabunlarda var. Organikte sinevo diğerlerinde unibaby dalin e bebeğin kendi ürünü de çoğu müşteri alıyor ve memnunlar
Eminesebile ikiprensannesi53 mağazadan mağazaya göre değişir ona birşey diyemem ama devamlı bulunan ürün
Maviev35 Eminesebile merhaba,her e bebek mağazasında baskı makinesi var mı?( Kıyafetlere özel baskı yapan makine)
Ftmaydmr Merhaba yarın e bebeğe bebek arabası incelemek için gideceğiz görmemizi tavsiye ettiğinizi bi ürün var mı