sunshine_ Eminesebile merhaba ben ürün hakkında değil de Adres sorunu yaşıyorum bulunduğum ilçede toki de oturuyorum ve köy olarak geçiyor e bebek sitesinde adresim çıkmıyor hepsiburada üzerinden kayıtlı adresim ile sipariş versem sorun yaşar mıyım ?
Eminesebile sunshine_ onu bilmiyorum Malesef müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz onun için çok üzgünüm
aminehumamoms Eminesebile dün baby plus snug oto koltugu ana kucagını aldım çok tercih edilen bir modelmi memnun kalırmıyım
Mmeelliikkee Eminesebile merhaba bizim e bebekten hala satılan kendi markasına ait bi yürütecimiz var ama iki tekeri sorunlu biri sabit ileri geri olan biri dönerli olan teker . Acaba mağazadan ücretli de olsa temin ederlemi ?
Elfckmn Merhaba bebek arabası olarak ne önerirsiniz çok pahalı bir ürün istemiyorum graco diye bir markada indiirm var sanırım bugünlerde önerir misiniz
betcen Eminesebile merhabalar graco breaz lite 2 travel bebek arabası önerir misiniz. Yarın indirimin son günüymüş karar verip almamız gerekiyor dönüş yaparsanız çok sevinirim 🥰 ya da başka önereceğiniz bir model var mı ☺️
Eminesebile betcen inan bende bebek arabası almadım çok karışık bir durum graco pirre cardin prego kanz ürünleri güzel ama şu diyemicem direk