Eminesebile E bebek çalışanı hem hamile bir anne adayı olarak takıldığınız sorulara yardımcı olabilirim bayanlar 🫶
myprincessgirl_ Eminesebile ayy bana da ana kucağı modeli için hangi markayı tavsiye edersiniz acaba??
Aybarssmom_ Bana bir personel yenidoğan ve 0-3 ay kıyafetler aynı demişti doğru mu acaba 😅😅 bir de bu süt arttırıcı atıştırmalıklar gerçekten işe yarıyor mu bilginiz var mı 🙏🏻
Eminesebile Aybarssmom_ süt artırıcı içerikler inan hiç kullanmadım ama çok müşteri var devamlı alıyorlar. Özellikle alkolsüz malt içecekler çok gidiyor
Eminesebile myprincessgirl_ yaa çok acele etme mesela ben almayı düşünmüyorum şuan belki çocuk çok hareketli olacak belki gazlı bir bebek olacak. Ama önerim gravo move whith 🥳 güzel bir ürün 2 yıl garantiniz oluyor ama aldığın her ürünün elektrik aksanı da bozulma ihtimalini düşünmek ve bebeğin max 5 aya kadar kullanabileceğini unutmayalım 😂
Eminesebile Yazmelegi_ Prego stronfix 4088 Oto koltukları testte tâbi tutuluyo en iyisi adac sonra i size. Aisize testinden geçmiş ürün ve 360 derece dönebilmesi ile anneye babaya kolaylıkta sağlayabiliyor.
Eminesebile naneliseker_ yeni doğan alın almayın değil ama çok alınmaması gerektiğini öneriyorum ben çoğu müşteriye. Çocuk doğumdan sonra gelişimleri hızlı olduğu için küçük geliyor benim doğum yaz ayı mesela ben hep 3 6 ay arası almaya başladım
Eminesebile ikiprensannesi53 ikiprensannesi53 evet mağazalar da ve internette avantajlı paketler bulabilirsiniz
ikiprensannesi53 Eminesebile pazar günü dışarı cikicam ona göre gidicem peki raflarda mi oluyor depoda mı
Eminesebile ikiprensannesi53 mağazadan mağazaya göre değişir ona birşey diyemem ama devamlı bulunan ürün
Simge16 Eminesebile 2. Bebeğim olcak 3 yıl beni idare edebilecek bir park yatak önerir misin. Birde organik şampuanla diğer yenidoğan şampuanlarınız arasındaki fark ne arada 2 katından fazla fiyat farkı var😅
Eminesebile Simge16 Simge16 Allah bağışlasın, joie prego kullanımına göre tercih edilebilir. Doğal olan kimyasal barandırmıyor ve tamamen vegan ve bitkisel ürünlerden oluşuyor 😂
Eminesebile hellomama ben anlamadım yeni doğacak bir çocuk mu var yoksa ikiz mi 😂 sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin Allah. İkiz benek arabalarında pek bir çeşitlik yok ama genel olarak prego
smnbr Eminesebile Kıyafetlerin ölçüleri doğru mu? Yani muadillerine göre e bebek kıyafetleri küçük kalıp diyolar
Eminesebile smnbr bence çocuktan çocuğa da değişiyor. Tabiki gördüğüm ürünlere göre çeşitliklikte de bazı ürünlerde de kalıp farkı oluyor. İki yeğenim var biri 2 yaş büyük alırken diğeri aynı ürünün kendi bedenini alıyor birazda çocuğun gelişimi ile alakalı
Beyaz0172 Eminesebile bir tanıdığım personel indirimi oluyor demişti ben toplu alışveriş yapacağım bu indirim var mı gerçekten ve ortalama ne kadar indirim oluyor ve outlet te geçerli mi
Eminesebile Beyaz0172 oluyor. Olan personelin senelik kotası oluyor. Çok bilgi vermem buradan hoş olmaz 😇