Ecece sevil87 ay öyle tabiki düşüncenize saygı duyarım ama ilk gebeliğim böyle bi Anım kalsın o anki heyecanımıza herkes ortak olsun istiyorum 🙈
sevil87 Yagmurerol ilk kalp atışında yaşadığımız o mutluluk çok güzeldi ,evet bir anımız olacak ve beraber yaşamalıyız biraz dişimi sıkıp annem,eşim gitmeliyiz
Yagmurerol sevil87 bende boyle dusunuyorum, o duygusal ani tadini cikara cikara rahatca yasayabilmek cok degerli. Sadece o ana odakli oluyor insan. Bence esinizle basbasa gidin 😍❤️
SafaMerve sevil87 bence annen ve eşin 3nüz beraber gidin daha heycanlı olur ben öyle yapcam :) saha 4 haftam var
Albatros3501 sevil87 eşimle gittim ama doktora babası bilmesin dedim 😆 doktor muayene sonrası masasında kağıda yazıp verdi elime😊
sevil87 Esra03 karar verdim o anı hep birlikte yaşamak daha mantıklı ,annemde mutluluğumuza tanık olsun torununu görsün
Esra03 sevil87 tabi neden olmasn keşke benim annemde yanımda olsaydı da bizde hep beraber öğrenseydik 😊
deletedmom6295 sevil87 eşim doktorumun muayene saatlerinde çalıştığı için arkadaşımla gittim ordan eşime video ve resim yolladım
Kardii sevil87 benim tüm kontrollerime geldi benim annem iki 3 defa filan geldi çalışıyor çünlü izin alma imkanı pek yok imkanı olsa onuda hep götürürdüm
Ssa sevil87 kesinlikle esiniz le gitmelisiniz o an oyle bir heyecanli oluyorlarki hayatlarindaki cok onemli anlardan biri
Mineymnkle sevil87 annem kayınvalidem eşim hep birlikte gittik çünkü onlarda öğrenmek istediğini söyledi bizde götürdük 😄