sevil87 Annemle gitmeyi düşünüyorum,eşim haftaya izin alabileceğini söylüyor kararsızım onu mu beklesem sizce :)
Newmomy sevil87 Eşimle gittim. Ama 1 hafta dayanamıcaksan annemle git eşine de süpriz yaparak açıklayabilirsin☺️
sevil87 Newmomy Anı beraber yaşayıp göz göze bakmak ,doktor odasındaki o atmosferi ona verebilir miyim şüpheliyim :) haftayı beklemekte istemiyorum bebeğin durumu nasıl merak ediyorum iki arada bir derede kaldım
misiszachk sevil87 ben memleketimden uzaktayım burada da eşimin ailesinden başka kimsem yok eşimle gitmek istiyorum inş
Ecece sevil87 ben ablamla gidicem bitek doktor ona söylicek daha sonra bana cinsiyet partisi düzenlicekler öyle öğrenicem
sevil87 Ecece anı yaşamak lazım,cinsiyet partisi yapan arkadaşlarım var yapsa mı diye düşünmedim değil sonra kafama çok yatmadı herkesle değil ilk ben öğrenmek istiyorum :)
Yagmurerol sevil87 eşimle gittik, hep kız istiyorduk. Kiz oldugunu ogrenince doktorun odasindan ciktigimiz gibi aglayip sarıldık birbirimize bekleme odasindakilerde gulumsedi bizim o halimize 😂 cook guzeldi
sevil87 Yagmurerol ilk kalp atışında yaşadığımız o mutluluk çok güzeldi ,evet bir anımız olacak ve beraber yaşamalıyız biraz dişimi sıkıp annem,eşim gitmeliyiz
Newmomy sevil87 O an çok başka oluyo tabi ama kayıt altına alma imkanın olmuyo foto video gibi. Sen önceden öğrenirsen ve eşine evde güzel bi süpriz yapıp video cekersen de cok gzl bi anı kalmış olur.
Tugbamete sevil87 biz her kontrole eşimle gidiyoruz o gün 2li taramaya diye gittik o haftalarda cinsiyet belli oluyo mu onu bile bilmiyoduk tek düşündüğümüz test sonucuydu doktor pat diye oğlunuz olcak dedi ikimiz de apışıp kaldık ikimizide sürpriz oldu 🙈🙈
Bo25 sevil87 tek gittim bacakları kapalıydı her seferinde öğrendim geldim yeni duveli toplamama gerek yok nasil olsa öğrenecek herkes :D
Ecece sevil87 ay öyle tabiki düşüncenize saygı duyarım ama ilk gebeliğim böyle bi Anım kalsın o anki heyecanımıza herkes ortak olsun istiyorum 🙈
Flora34 Kesinlikle eşinle git. Biz beraber gitmiştik. Kalbinin atışını ayak hareketlerini görüp duygulanmıştı eşim. Gözümün önünden gitmiyor hala
Swraksya Eşimle gitmiştik birlikte öğrendik minnak Bi oğluşumuzun olacağını 😍😍 çok güzel Bi gündü hem şaşkın hem de heyecanlı hemen ailelere haber verdik tabi 😍😍
Esra03 sevil87 tabi ki eşini bekle sen annenle gitmek doğru mu? Tabiki gidersin o da gelebilir ama bnce eşinle git ❤
sevil87 Esra03 karar verdim o anı hep birlikte yaşamak daha mantıklı ,annemde mutluluğumuza tanık olsun torununu görsün
Devran Kaynanamla 😂😂 ama tesadüftü ben griptim kaynanamda hastaneye götürdü beni 😂 o esnada öğrendik 😂