Yesim_Ercan sevil87 onu bekle en guzeli benimki kafasini kasiyamiyo sen gel dedim annem gelsin dedi cok sinirlendim ama mecbur gittim
Hhhzzzlll3545 sevil87 arkadasimla gittim ama bende ogrenmedim cinsiyeti o ogrendi biz ufak bi kutlamayla esimle beraber balon patlatarak ogrendik 😊
ayaniz sevil87 eşim,annem,kayınvalidem,eşimin erkek kardeşi hep birlikte gitmiştik❤️😂 doktorum bizi görünce çok gülmüştü 😍
Selim_Alparslan sevil87 benim tesadüf oldu tek başıma diş ağrısı için gitmiştim muayene ücreti verdiğim için kontrolde doktor söyledi 🤭
istanbulluanne sevil87 Esim 9 ay boyunca sadce bi kere kontrole gelemedi ve ben o gün cinsiyeti öğrendim 😁 kaynanmla,kaynatam yanımdaydı.
Ravzasgn sevil87 kendim gittim 38+5 im hala kontrolleri Vs kendim gidiyorum. En son gittiğimde eltim gelmisti. Cumaya kontrol var gene yalnizim.
Mucizemgeliyor86 sevil87 eşimle❤️ O duyguyu oda tatmalı bence, şuana kadar her kontrolümüze sadece ikimiz gittik zaten
Sofita Biz hep esimle gidiyoruz doktorumuz pazar gunu calisiyor o yuzden ikimizde bir arada olabiliyoruz. Biz ikili teste gittik doktor dedi ki kiza benziyor ama tabi kesin kiz dememisti. Neyse esimde takti kizim olacak falan seviniyor iste kiz isimleri falan bakiyor. Dedim bak doktor kesin demedi bu kadar heveslenme. 1 ay sonra kontrolum vardi gittik yine, dedim ki hocam hala cinsiyeti ogrenmedik merak ediyoruz soyleme sansiniz var mi dedim doktorda baya bekledi gorebilmek icin ve direk esime donup erkek dedi. O an ki yuz ifadesini keske kaydedebilseydim. Nasil ya nasil erkek falan diyip durdu, hem kizmis hem de gulmustum o haline.bir de o gun hastanede bir guzel kiz cocuklari vardi donup donup bakti garibim bunlardan istiyorum diye 🤣🤣🤣
Swraksya Sofita ay çok güldüm 😂😂bende kız bekliyordum herkes senin kızın olcak diye diye doktor erkek deyince emin misiniz diye sormuştum 😂doktor yüzde 95 dedi ama o 5lik ihtimali detaylı ultrasona kadar korudum ve tabi o da erkek dedi 🙈😍