Elifff23- Ankara-58 ben de ilk haftadan beri Tahsin Takcı ya gidiyorum çok güler yüzlü seni dinleyen ilgili bir doktor tavsiye edebilirim 😊
Kelebekmisaliihayat Ankara-58 ben de haftaya gideceğim, Ayhan Delikaya’ya randevu aldım. Gidince göreceğim.
Tuceizzet Ben Özlem Bolayır’a gidiyordum çok ilgili bir doktordu ama ameliyat olmuş iki aydır izinli. Onun dışında tanıdığımız Ayhan Delikaya’ya gidiyordu çok memnundu
Ankara-58 Tuceizzet bende cnm ankarada oturuyorum dogum için sivas gelmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım.doktorlar nası hemsemire ebeler hastane ortamı felan
Tuceizzet Ankara-58 ben doktorlardan genel olarak memnundum şu an 38+5 deyim. Bir olumsuzluk yaşamadım çok şükür. Nst odasındaki hemşire ve ebelerde iyiydi. Doğumdaki ebeler nasıl olur bilmiyorum inşallah iyi olurlar canım
Tuceizzet Ankara-58 ben hep randevuyla gittim ama sabah 8 den önce orda olursanız sıra veriyorlarmış. Bazen ben odadayken doktordan rica edip sıra alanlar da oluyordu
Elifff23- Ankara-58 tabi bilmediğin bir yer olunca insan tereddüt ediyor ben de şu an muayenelere Sivas’ta devam ediyorum ama doğumu nasip olursa Elazığ da yapmayı düşünüyorum ailelerimiz orada olduğu için o yüzden hangi hastahane iyi hangi doktor iyi insan emin olamıyor
Ankara-58 Elifff23- aynen cnm eşim asker pldugu için evde küçük çocuğum var kaynanalar numune Cook yakin buraya gel burda yap kizim bebeğe bakarız ederiz sen kontrol gider gelirsin diye
Tuceizzet Ankara-58 ben Özlem hocaya gittim. Onun dışında birer defa Fikriye ve Esra hocaya gittim ama en çok Özlem hocadan memnun kaldım diğerleri de iyiydi
Ankara-58 Ben ilk doğum numune de yaptım 2020 yaptım şuan baktım tüm doktorlar değişmiş isim olarak levent vardı gittiğim oda medicana geçmiş