Tuceizzet Ben Özlem Bolayır’a gidiyordum çok ilgili bir doktordu ama ameliyat olmuş iki aydır izinli. Onun dışında tanıdığımız Ayhan Delikaya’ya gidiyordu çok memnundu
Ankara-58 Tuceizzet bende cnm ankarada oturuyorum dogum için sivas gelmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım.doktorlar nası hemsemire ebeler hastane ortamı felan
Tuceizzet Ankara-58 ben doktorlardan genel olarak memnundum şu an 38+5 deyim. Bir olumsuzluk yaşamadım çok şükür. Nst odasındaki hemşire ve ebelerde iyiydi. Doğumdaki ebeler nasıl olur bilmiyorum inşallah iyi olurlar canım
Tuceizzet Ankara-58 ben hep randevuyla gittim ama sabah 8 den önce orda olursanız sıra veriyorlarmış. Bazen ben odadayken doktordan rica edip sıra alanlar da oluyordu
Elifff23- Ankara-58 ben de ilk haftadan beri Tahsin Takcı ya gidiyorum çok güler yüzlü seni dinleyen ilgili bir doktor tavsiye edebilirim 😊
Elifff23- Ankara-58 tabi bilmediğin bir yer olunca insan tereddüt ediyor ben de şu an muayenelere Sivas’ta devam ediyorum ama doğumu nasip olursa Elazığ da yapmayı düşünüyorum ailelerimiz orada olduğu için o yüzden hangi hastahane iyi hangi doktor iyi insan emin olamıyor
Ankara-58 Elifff23- aynen cnm eşim asker pldugu için evde küçük çocuğum var kaynanalar numune Cook yakin buraya gel burda yap kizim bebeğe bakarız ederiz sen kontrol gider gelirsin diye
Tuceizzet Ankara-58 ben Özlem hocaya gittim. Onun dışında birer defa Fikriye ve Esra hocaya gittim ama en çok Özlem hocadan memnun kaldım diğerleri de iyiydi
Ankara-58 Ben ilk doğum numune de yaptım 2020 yaptım şuan baktım tüm doktorlar değişmiş isim olarak levent vardı gittiğim oda medicana geçmiş
Kelebekmisaliihayat Ankara-58 ben de haftaya gideceğim, Ayhan Delikaya’ya randevu aldım. Gidince göreceğim.