Senafina gulsengky herseyi denedim tık yok drum açıklığa bakarken hafif uyardı sancım başladı duşa girdim geçti dedim bu böyle olmicak korunmasız ilişki sonrası 2-3 kere belime sıcak duş ve sancılarrrr sabahına hastanedeydim
esra34_ Hesenzade_f_g oyle dıyorlar ada çayı hurba ananas da ıyi gelıyormuş acılma yapıyormuş bu uygulamada okudum %98herkez aynı şeyi söylüyor
Minikmucizemmmmmmmmmmm Arzuanne saçmalayın ağır kaldırmak ile dogum tetiklemesi ne alaka ağır kaldırarak bebeğe zarar verirsiniz
esra34_ mevraca Arzuanne plesenta rahimden ayrılır rahimde yırtılmalar olur suyunuz patlar acılmadan önce yapmayı nolur
Senafina mevraca doktorunuza danışın bence hamilelik sürecinizi o biliyor riske girmeyin benim açıklık 2 cm di
esra34_ Arzuanne tabi canım ilişki yürüyüş hafif sporlar oneriyorlar (ağır kaldırma yukseğe uzanma) plates topunda yavaşca canınız acımadan zıplayıp dayresel hareketllerde fayda var mesela doğum vidiyolarını izle doktorlar öneriyor bunuda
Gsanalika58 alitalia benim çarşamba günü normal dogumum var bu meryem ana otunu hastanedemi yoksa evdemi yapsam ? Nasıl oluyor
alitalia Gsanalika58 doğumunuz başladığında hastanede ya da evde sizin için duaları okuyup suya koysunlar. Yanınızda olursa bir yudum hatta suyundan içebilirsiniz. Ama yanınızda olması şart değil doğum başlayınca açılmanın hızlı olması için konulacak.
Neslihankrc alitalia bende ssvd adayıyım 37+4 . Tavsiyelerinizi deneyeceğim. İnşallah normal şekilde başlar doğumlarımız 🤍 sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
alitalia Neslihankrc amin inşallah 🙏🏻 sağlıkla gelsin yavrularımız. Bana ebem yeni bir şey tavsiye ederse size de söylerim.