solin2162 gulsengky hiç bir şey yapmadan akşam 7 de hafif başlayan her 5 de şiddetlenen sancıyla saat 10 da bebeğimi kucağıma aldım Rabbım hepimize sağlık versin 😍 saat 5 e kadar evde sancı çektim 5 ten sonra hastane süreci ve o arada bilmediğim için cok az hareket ettim evdeki tüm sancılarda yataktaydım hastanede ise nst de ona rağmen çok şükür normal doğum yaptım
alitalia Bilinmiyor-1234 ben Florya medical parka gidiyorum canım doktorum hediye dağdeviren. Doğum ücreti biraz yüksek. Sezeryan doğum paketi almıştım eğer normal olursa biraz daha ödeme yapacağım.
alitalia Neslihankelesoglu en başından beri onunla devam ediyorum iyi anlaşıyoruz çok tatlı yaklaşımı arkadaş gibi.
esra34_ kızlar bugun ahududu çayı aldım 37+6 yım günde kaç fincan içmem dogru olur içen tecrübeliler yazabilir mi
Babysu- Kızlar selam 37+5 deyim şekerim var eğer 39 a kadar gelmezse suni sancı ile doğum başlatacaklarmış acil öneriye ihtiyacım var
Loliannesi Benim de programa göre beş günüm var. Ama hiç içimden bir şey yapmak gelmiyor. Aşırı halsizim ve uyuyorum. İlk doğumum olacak. Hurma yiyorum. Bebek kanala da inmedi sanırım. Bu pazar kontrolüm var. Bakalım neler dicek doktor 😫
Arife5757 elifaras_01 elifaras_01 hayır kaynatılmıyo doğum ve sancılar varsa duası var meryem suresi felak nas ayet el kürsü okuyosunuz bu el benim elim değil Meryem annemizin elidir şafi isminle şifa ver diyerek dua ettikten sonra otu suya bırakıyosunuz belli bir süre sonra ot açılıyo açıldı zaman o sudan içiyosunuz
Zeynomsu Arife5757 soğuk suya mı konuluyor ben kaynar su diye biliyorum mesela ve içildiğini hiç duymadım
Ayseee60 Net korunmasız ilişki ve hurma bunun dşındakilerin bilimsel olarak açıklanmış bir yanı yok. Ama hurma ve spermin içinde ki bir madde açılmayı sağlıyormuş birtek
Estmom Ben ada çayı ve ananas yemiştim ve korunmasız ilişki aktif olarak pilates de yapıyordum 36. Haftadan sonra da günde 2-3 hurma tüketmiştim ilişki yaşadığım gecenin sabahına nişanım geldi akşam saat 9da doğum oldu hiç sancı çekmedim çok rahat oldu doğumum
alitalia Nurdann internette yazıyor aslında bende hiç yapmadığım için bilmiyorum ayetel kürsi nas felak vardı diye hatırlıyorum ama tam emin değilim. Sayılarıyla yazıyor
Cerkes6019 gulsengky Medine hurması en az 3 tane günlük sıcak duş, ilişki, egzersiz, merdiven çıkmak, ada çayı, ahududu çayı, ananas
Bilinmiyor-1234 Kitapkolik660_ bende ilk üç ay bide son iki ay yasak diye duydum demekki yanlış hatırlıyorum
Mrvm005 gulsengky agir temizlik. Esyalarin yerini degistirerek bilerek kendimicok yorarak temizlik yaptim hemdr kizimin besigini kurdum yatak odasini ayarlayip. Pesine sicak suda uzun bi dinlenme seklinde dus aldim. Ertesi gun 3 de sancilar basladi hafif hafif hemen plates topunda zaman gecirmeye basladim. Tam sanci gece 2 de gelmeye basladi 6.22 de dogum gerceklesti.
Estmom 12hafsagunkokkaya96 daha önce paylaşmıştım aslında sayfamda bulabilirsiniz ama kısacası ben sancı çekmedim nişanımın sonu geldiğinde kontrol amaçlı hastaneye gittim ve doğum olduğunu söylediler 15 dkda doğurdum zaten hastaneye girdikten sonra 😅