• Gebelik
  • Karnınız dik olmayıp cinsiyeti erkek olan varmı

Yaren1907 benim ilk hamileliğimde bmyle değil di o yüzden normal bulmuyorum hatta düşük tehlikem olabilir diye korkuyorum

Btlgndz benim karnim basindan beri sivri toplu herkes erkek bebek mi diyor ama kızım olacak 33. Haftadayz :)

Btlgndz benim.yengeme goren butun herkes erkek diyordu ama kızdı ve kız doğdu 🌸

Btlgndz resim yükle bi tahminde bulunalım cnm istersen🥰

Btlgndz Allah korusun Allah göstermesin canım belki adet dönemizde olduğumuz için olabilir ya da çalışıyor musunuz fazla ayakta kalmaktan da olabilir ben mesela çalışıyorum tahminimce fazla ayakta kalmaktan oluyor :(

Btlgndz benim karnım sivri cinsyeti kız oğlumda da aynı şekildeydi ben cinsiyete bağlı olduğunu düşünmüyorum yapıyla ilgili

DCAN hurafe işte bunlar sırf ben birinci bebeğim kız Buda erkek olur inşallah diyorum diye etrafımdaki herkes boşa bekleme senin çocuğun kız diyorlar morel bozmaktan başka hiçbir işe yaramıyorlar

• DCAN bunu yanıtladı.

Gulsah_09 oh bek kadar rahatladım ki şok teşekkür ederim buradaki annişler de olmasa beni anlayacak kimsem yok

Btlgndz 16 haftada ne karnin olcak Allah askina 🤣 millet neye bakip yorum yapiyor sacmalik. Bi gel 25/30 haftalara ozaman belli olur. Ayrica cinsiyet belirlendiyse karin sekli ne fark eder. Benim ilk sivriydi kizim oldu😅

Edaa01 doktorum sadece 1 kere ultrason verdi bana bir daha vermedi bende istemedim heyecanla unutmuşum oda çok küçüktü inş 3 hafta sonra gideceğim gider gitmez akıp burya atacağım

Btlgndz ben 17+4 üm canım gayet yuvarlak karnım suan ve göbeğim belli dısardan anlasılıyor nasib olursa oğlum olcak 🌸

Yaren1907 hayır çalışmıyorum ama bir çocuğum var çok yaramaz onla uğraşıyorum ev işleri filan derken ayakta çok kalıyorum

Btlgndz 16 haftada cinsiyet hala belli olmadimi? 🥹 insAllah gonlunuzden gecen olur

Melson20 etrafımdakiler morel bozucu hepsi özellikle akraba tayfası😂

Melson20 göstermedi gittim ama göremedim dedi kız tahminim dedi bende bi lızım var oğlum olsun istiyordum

Btlgndz Alakası yok canım benimde kzıımda karnım siivriydi herkes erkek diyodu ama kızdı hatta inanmıyolardı yani yapıyla alakalı

Buda kızımda ki karnım 🤗

Yaren1907 merhaba canım ben 15.haftadan beri oluyor ara ara batmalar suan 17+4 üz biraz önce hapşırdım ve feci bi agrı girdi normal zamanlarda bu kadar şiddetli olmuyor ama kendini hissettiriyor canım