Btlgndz Etrafımdaki herkes senin karnın yuvarlak kız diyorlar bende diyorumki herkeste aynı olmaz bazılarında farklıdır ben inanmıyorum diyorum gerçekten herkesinki dik mi yoksa yuvarlak olan da varmı
ecembugra53 Btlgndz ben de yaygın karnım yarın gidicem bakalım cinsiyeti ne Bahtımıza Rabbimden ne cıkacak 🙂🤲🏻
Btlgndz Adenala aslında hiç karnım yoktu yeni çıktı biraz ama herkes yuvarlak diyor yuvarlak olup erkek olan yok mudur
Melson20 Btlgndz 16 haftada ne karnin olcak Allah askina 🤣 millet neye bakip yorum yapiyor sacmalik. Bi gel 25/30 haftalara ozaman belli olur. Ayrica cinsiyet belirlendiyse karin sekli ne fark eder. Benim ilk sivriydi kizim oldu😅
Edaa01 Btlgndz benim karnım yuvarlaktı oğlumda son aylarda sivrileşmeye başladı sizde sanırım erkek istiyorsunuz😁 ilk gebeliginizse cinsiyet önemli olmuyor
001ilknursvs Benim ilk gebeliğimde karnım gerçekten yuvarlaktı tam göğüs altından yuvarlak iniyordu ama şuan ikinciye hamileyim ve sivri erkek buda bende tuttu 😊
Btlgndz Tubakaban ay benimkide aynı ama daha yeni çıktı karnım böyle etrafımızdaki insanların verdiği tepkiler çok değişik hamile bir kadına den memeli
Btlgndz Edaa01 evet erkek istiyorum çünkü 2. Gebeliğim ve başka çocuk yapmayı düşünmüyorum birinci bebeğim kız
Tubakaban Btlgndz kız insanlar öyle asla birini memnun edemesn ve etmek zorunda değilsin dediklerine tamam diyip geçiştirecksin başka çare yok rabbim hayrla kucagna almayı ve gönlündekini nasıp etsin inşallah sağlıkla
Boncukk123 Yaren1907 merhaba canım ben 15.haftadan beri oluyor ara ara batmalar suan 17+4 üz biraz önce hapşırdım ve feci bi agrı girdi normal zamanlarda bu kadar şiddetli olmuyor ama kendini hissettiriyor canım
Edaa01 Btlgndz anladım cnm ilk hamileliginde karnın nasıldı kızında yuvarlakmıydı öyle daha iyi anlarsın
[silindi] Btlgndz benim de 2. Gebeliğim 1 kızım var bende erkek istiyorum. 12 haftalığız biz cinsiyet öğrenmeye gitmediniz mi daha