• Mide yanması ???

Kızlaaar çok aciiiiiiL ölüyorummmm günlerdir mide yanmasından kavruluyor resmen midem 😔😔😔 ne iyi gelir bilen varsa yardımcı olabilir mi 😭😭😭😭😔😔😔

Miden yandıgında çok değil bir yudum süt iç.yanma devam eder geçmezse bi 10 dk sonra yine iç.ben öyle yapıyordum.çok acılı şeyler yeme.özellikle gece yatarken.hiç başa çıkamazsan hamilelerin kullandıgı bir ilaç varmıs doktorum demişti ama adını hatırlamıyorum.doktoruna sorabilirsin.çok zor mide yanması 🙁 geçmiş olsun..

Dün gece aynı problemi yaşadım ve doktorumunda tavsiyesi ile Rennie çiğnedim içinde alimünyum olmadığı için prospektüsünde hamilelerin de kullanabileceği belirtiliyor. Baya iyi geldi. Siz yine de doktorunuza danışın. Şimdiden geçmiş olsun.🙁

Benim doktorum bana gastren duo diye bi şurup vermişti çok iyi geliyor doktoruna danışarak alabilirsin canım

Ben ilaç kullanmak istemediğim için elma yiyorum yada süt içiyorum yediklerinede dikkat et canım

Asel ikisini de denedim Zerre fayda etmiyor 😔😔 sanırım doktoruma danışıp ilaç alsam iyi olacak çünkü bir haftadır resmen ağlıyorummm 😭😭

Senaakrm elma süt soda muz hepsini denedim ama zerre fayda etmiyor 😔😔😔 sanırım ilaç almam gerekecek artık 😔😔😔

OglusAnnesi ilk gebeliğimden midem de reflü kaldı sürekli kusmaktan şimdi bu ikinci gebeliğim bunda da hiçbirşey yiyemeyip sürekli kustuğum için midem daha kötü oluyor sanırım ilaç alsam iyi olacak 😔😔 önerdiğin ilacı da sorarım teşekkür ederim canım 😔😔🙏🙏

Senay Bir haftadır aynı problemi yaşıyorum ve inan ağlıyorum sabahlara kadar bir de ben sürekli kustuğun için hiçbir şey yemediğim için daha da fazla oluyo şikayetim 😔😔😔😔 randevuma çok var ama sanırım bugün bi doktoruma gitsem çok iyi olacak 😔😔😔

Mervece92 ben zaten hiçbirşey yiyemiyorum kuzum sürekli kusuyorummm 😔😔😔 böyle olunca da daha çok kuduruuor midemmm 😔😔😔😔 süt de fayda etmedi 😭😭

Pelinnn rica ederim canım benimde hafif bulantılarım oluyor özellikle tatlı yediğim zaman da midem de fena yanma oluyor

Pelinnn çok geçmiş olsun benimde mide yanması sıkıntılarım çok oldugu için anlıyorum sizi 🙁 doktorunuza danısmakta fayda var o uygun ilacı vericektir.bana dayan çok dayanamazsan gaviscon içersin demişti hatırladım ilacın adını.

Pelinnn canım ben PULCET diye bi ilaç kullanıyorum bi ay öncesine kadar başından beri mahvolmuştum ilaç kullanma taraftarı değildim ama doktorum bu kadar şiddetli olduğunda hiç bişi fayda etmez mecbur ilaç kullanacaksın dedi başladım dediği gibi oldu ne yanma kaldı ne bişi şuan çok rahatım sende doktoruna bi danış derim

Pelinnn
                  Rennie duo şurup. Hamileliğimin 7. Ayından beri kullanıyorum günde 4 kez iki ölçek yazdı doktorum bebeğe bir zararı yok rahatlatıyor kesinlikle👍🏻