Mide yanması ???
MuhsineMendeau hiç denemedim bugün eşime söyleyip aldırayım belki iyi gelir 🙏 teşekkür ederim canım 🙏
HazelBaskal fayda etmedi kuzumm yaaa denedim 😭😭😭😭
Gaviscon advAnce
OglusAnnesi ilk gebeliğimden midem de reflü kaldı sürekli kusmaktan şimdi bu ikinci gebeliğim bunda da hiçbirşey yiyemeyip sürekli kustuğum için midem daha kötü oluyor sanırım ilaç alsam iyi olacak 😔😔 önerdiğin ilacı da sorarım teşekkür ederim canım 😔😔🙏🙏
Pelinnn rica ederim canım benimde hafif bulantılarım oluyor özellikle tatlı yediğim zaman da midem de fena yanma oluyor
Pelinnn çok geçmiş olsun benimde mide yanması sıkıntılarım çok oldugu için anlıyorum sizi 🙁 doktorunuza danısmakta fayda var o uygun ilacı vericektir.bana dayan çok dayanamazsan gaviscon içersin demişti hatırladım ilacın adını.
- Düzenlendi
Pelinnn canım ben PULCET diye bi ilaç kullanıyorum bi ay öncesine kadar başından beri mahvolmuştum ilaç kullanma taraftarı değildim ama doktorum bu kadar şiddetli olduğunda hiç bişi fayda etmez mecbur ilaç kullanacaksın dedi başladım dediği gibi oldu ne yanma kaldı ne bişi şuan çok rahatım sende doktoruna bi danış derim
Pelinnn
Rennie duo şurup. Hamileliğimin 7. Ayından beri kullanıyorum günde 4 kez iki ölçek yazdı doktorum bebeğe bir zararı yok rahatlatıyor kesinlikle👍🏻
Pelinnn canim bende ikizlerime hamileyim 21 haftalik 11 haftadan beri inanilmaz sekilde mide yanmasi sirtima vurur agrisi taclid diye bir cigneme tableti acildeki dr demisti aninda kesiyor denemelisin