Premsesko Beyzab95 Sen şuan tam kaç hafta kaç günlüksün. Ben daha 27+4 üm. Eğer sonuç pozitif çıksa bile tedavi ile erteleyebiliyorlarmış doğumu inşallah bizimde sorun çıkmaz korkuyorum
Beyzab95 Premsesko 29+3’üm ben niyeyse sonucum pozitif bile gelse öyle olmadığımı düşünüyorum dkkdkd 🤣 ben anlamadım benim normalde tansiyonum falan yükselmiyor ben gerçekten bu işlerden gram bir şey anlamadım
Eurydice umrumdadegil sakin ol stres önemli böyle şeylerde evde tansiyon aleti varsa tansiyonuna da baktır bizi haberdar et Acaba çok mu yordun kendini bugünlerde ondan mı buağrılar
umrumdadegil Eurydice ölçtüm tansiyon 12/8 normalde daha düşük oluyordu benim ama korkudan nabzım yükseldi şuan panikten bütün değerlerimı fırlattım ben🫣
Aysimamom37 Derinnmom Korkmayın benimde öyleydi sonra geçti nerdeyse vajinamdan bacagı çıkıcak zannederdim zonklardı idrarın gelmiş sanardım geçiyor sonra
Serba umrumdadegil bende 35haftalık 1haftadır var geçio gibi asla geçmio yatarken sağa sola dönemiyorum cuma gidicem ben kontrole
umrumdadegil ladysaturn kasılma oluyormuş canım bazılarında erken doğum yapabiliyormuş bende ondam korkuyorum zaten