dolunay__ umrumdadegil biraz Yürüsem karnım kopacak gibi oluyor karnım taş gibi oluyor belim o kadar ağrıyor ki bazen nefes alamıyorum zaten 3 defa da kanamam oldu Plasenta aşağıda arada bir de vajinam ağrıyor
dolunay__ umrumdadegil geçen gitim bir şey yok dedi Plasenta yarım kapatıyor dedi yukarı çıkma ihtimali var dedi ta ayın 28′inde randevum var belim falan ağrıyor ama Randevu almadan da almıyorlar o zamana kadar bekleyeceğim yapacak bir şey yok
umrumdadegil Aybarssmom_ henüz gitmedim de gidicem. Alttaki ağrı geçti hafif vuruyor arada bir ama sırtım çok ağrıyor ve az önce de biraz biraz belime vurmaya başladı ağrı
umrumdadegil dolunay__ he gittiysen o zaman tamam. Malesef devlet öyle gerçekten ben geçen acile gittim normal acil doktoru baktı kadın doğum doktoruna yollamadı bile sancıdan kıvrandım ama serum yaptı yolladı
umrumdadegil Aybarssmom_ evet pazar günü gitmiştim acile. Bebek ters olsa bile erken doğma ihtimali olur yani sonuçta dimi
Aybarssmom_ umrumdadegil oluyormuş bi komşumuz bahsetmişti hatta post açmıştım bununla ilgili ters bebeklerde boynuna kordon dolanması olayı sık görülüyormuş o yüzdenmiş
Derinnmom umrumdadegil en son 14 kasımda gittim makat gelişti işte 1 ay oldu bugün 2 de randevum var gidicem canım