Hayal23455 ben haziran da kürtaj oldum doktorum beklemek istemedi vakum yöntemiyle alalım 1 ay sonra hamile kalırsın dedi şu an 4bucuk aylık hamileyim. Güzel bi doktor seçimi yap ve ona güven. Çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun
Boş gebelik
Azra8Engin ben yeni düşük yaptım :( inşallah bende hemen hamile kalırım sağlıklı olur
Hayal23455
Benim ilk hamileliğim boş gebelikti kürtajla aldılar kendisi düşmedi kese
Hayal23455 kürtaj da karar kılarsan vakum yöntemini iste kazıma olarak değil. Kazıma zarar veriyormuş
Hayal23455 peki anlaşılır bı belirti yaşadın mı boş gebelikte bende 6 haftaligim keseyi gördük bebeği bekliyoruz boş gebelikten korkuyorum normal gebelikten farklı ne gibi belirtisi var hiç bilmiyorum hiç yaşamadım
birmeleginannesi_ betanız kaç
m060918 öğrendiğimde 28 inde 450 ydi 30 unda 800 2 Aralık’ta 1800 5 Aralık’ta 3800 en son böyleydi bir daha baktirmadim keseyi görünce canım
Hayal23455 Ben çok kan kaybettim aşırı büyük pıhtılı kanama oluyordu acil kürtaja aldılar beni. Kürtaj olmak daha iyi içerde parça kalırsa kanama hiç bitmiyor çünkü. Geçmiş olsun allahım yeniden nasip etsin inşallah 💐
Aysnr11 benim kanamam azaldı gibi biraz bakalım.. Allahım kimseye yaşatmasın kimsenin de kucağını boş bırakmasın inşallah
birmeleginannesi_ doktora gidip tekrar baktırın size olumsuz bişey denmediyse neden şüpheniz var
birmeleginannesi_ böyle şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun daha erken senin için
Hayal23455 Amiiinn, çok geçmiş olsun kontrole muhakak gidin 🌸
birmeleginannesi_ boş gebelikden korkmanıza gerek yok şöyle regl tarihini baz alarak haftalık hesaplaması yapılıyor ya bu yanlış geç döllenmede olabiliyor ben 6+3 diye gittim son adet tarihime göre doktor sizinki baya büyümüş dedi ve 8 haftalık olduğunu öğrendim ama ben regl oldum dedim olabilir bazı hamileliklerde regl olabiliyormuş ve kalp atısınıda duydum kendinizi strese sokmak yerine dua edin Allah hayırlara yorsun inşAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel annişler
Mefii34 amin canım ya ne bileyim keseyi görüp çocuğu görmeyince korkuyorum acaba gorebilcrm mi diye bı önceki gebeligimde süreci hatırlamıyorum ama gittiğimde bebeğimi görmüştük onu hatirliyorum bunda görmeyince daha korktum
birmeleginannesi_ benimde aynı 8+4 kese var büyüyo hala bebek yok
birmeleginannesi_ betamda 4200
Glsh011212 betan yavaş mi ilerliyo sanki canım
Glsh011212 benim 3800 dün 5. Haftamda tabi sonra ne kadar bakmadım hiç
birmeleginannesi_ napıyoruz evham yapmıyoruz güzel düşünüyoruz ve sağlıkla kucağımıza alıyoruz 8. Haftada göründü geç döllenme olabiliyor hepimiz insanız sonuçda robot değilizki canım