Annesimelegi EnginDenizim ayyy 😅 bebeğim 7 aylikkenden beri istiyorum 2.yi ama hala cesaret edemedm😅 sizin isteyerekmi oldu?
EnginDenizim Annesimelegi evet isteyerek😍 oğluma cok geç kavustum 14.yilimda geldi kuzum dogumum sezaryan oldu yinede önlem almadim cok istedim.
Doga_deniz Canım sezeryan olduysan vücudun kendini toparlaması üç yıl kadar sürüyomuş zaten ondan öncesini doktorlar önermiyo. 3 yaş da çocukların en çok ilgiyi üstlerinde istedikleri zaman birden ilgi odağı olan bi kardeş gelince kıskançlık krizine girenler olabilir o yüzden benim düşüncem iki kardeş arasında en az 4 yaş olması 😃
Annesimelegi Doga_deniz normal doğurdum canım Bence çocuk heryasta farklı ilgi istiyo 4 tte olsa 5 te olsa aynı olur gibime geliyo
Buseamaikizlerburcu Annesimelegi gercekten cok zor ya bide piskolojik olarak cokuyorsun 9 ay cok uzun bi sure hayati mahvoluyr insanin kucagima alsamda unutsam hepsini keske 38+2 oldum geldim sonuna artik
Annesimelegi EnginDenizim ay ne guzel çok sevindim adınıza 💕 Rabb'im sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşaAllah 💕 banada hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah 😅
Annesimelegi Buseamaikizlerburcu çok az kalmış annesi Rabb'im kolay doğum nasip etsin inşaAllah 💕 Çok çabuk unutuluyo emin ol💕
Annesimelegi Aysenurs 5 te cok fazla olur gibi Arası yakın olanlar daha bağlı oluyo sanki gözlemlerime göre Ve oyun oynarken kafaları uyusuyo 5 yaş olursa büyük farklı oynamak ister küçüğü istemez gibime geliyo🤔
Aysenurs Annesimelegi birbirlerine daha yakin oluyorlar evet ve de cok yaramaz oluyorlar😂 hakli olabilirsiniz benim görüşüm bu yani ben etrafimdakilerden gozlemledigim kadariyla yaslari yakin pespese dogum yapmis annelerin cocuklarina olan ilgisizligi bikkinligi bunalmisligi cok asikarrr.
mom02636 Annesimelegi oğlum 21 aylık Mart da 2 yasına giricek 12+2 haftalık hamileyim suan Oglum çok ciddi bi 2 yas sendromu geçiriyor zorla yemek yiyor hiçbir şekilde uyumuyor 1,5 aydır her gece 5 de yatıyoruz yatağıma hasret kaldım artık basımın agrısından yerimde duramıyorum son 4 gündür bebek doğduğunda 4 ay sonra 2,5 yasında olucak güzel bi yas aralıgı ama suan icin gerçekten çok ciddi sıkıntı oluyor benim icin 🙄
Annesimelegi Ayferfeneer iste hazır olup olmadığıma emin değilim kızımı ihmal ederim diye de korkuyorum Bide çevrem cok etkiliyo korkutuyolar😅 Ama dediginz gibi ilk zamanlar zor olsada sonrası cok güzel olur 💕 bende sizin gibi düşünüyorum
Ayferfeneer Annesimelegi mesela benim oğlum uyumlu bi çocuk öyle çok ağlamaz uykularida iyi insanlarla iletişimi beni şaşırtacak kadar iyi buna güvendim birazda açıkçası zor bi çocuk olsa cesaret edemezdim heralde kızınız nasıl ona göre hareket edin bence
Ayferfeneer Annesimelegi bide size yardımcı olacak anne abla kayınvalide birileri varsa destek olmak için hiç beklemeyin bence baya istiyosunuz😍💕 Allah sabrını verir,yıllarca bebek sahibi olmak isteyenler var onları düşünüp şükretmek lazım
Hbsanneoluyo Annesimelegi canım ben Bi doktorun yazısını okumuştum en ideali 2 yaşmış 5 yaşdan fazla 2 yaşda da az olmaması gerekiyomuş Bende 2 yada 3yıl olsun istiyorum
Annesimelegi Ayferfeneer kızım akıllı açıkcasi ama bazi zamanlar zorluyo Gece uykusuda iyi ama su sıralar disten dolayı uyanmaya başladı Iletisimi güzel sicakkanli meleğim Kendi kendine oynar bazende oynamaz degisken