Ayferfeneer Annesimelegi bide size yardımcı olacak anne abla kayınvalide birileri varsa destek olmak için hiç beklemeyin bence baya istiyosunuz😍💕 Allah sabrını verir,yıllarca bebek sahibi olmak isteyenler var onları düşünüp şükretmek lazım
Annesimelegi Ayferfeneer kayınvalidem cok yakin canm ilk 1 ayda annem gelir memleketten O konuda sıkıntı çekmem gibi Ay evet çok istiyorum ama cesaret edemiyorum 😅💕
Aysenurs Annesimelegi bence bu kadar düşündüğüne göre dikkat edip ihmal etmeyecek biri gibisin😊😊 kisiden kisiye degisiyor bu durum ama soylediklerim goz ardi edilmemeli yoksa ilgisiz bebisler oluyor bu duruma cok üzülüyorum.. Allah gönlüne göre versin insallah istediğin zaman istedigin sekilde olur yavruların💕
rabisylmzz Annesimelegi hayır zaten 3 yaşa ne kalıyo bezdende kız çocukları çabuk kesiliyo rahat olur benim düşüncem 🤗
Annesimelegi Ayferfeneer kızım akıllı açıkcasi ama bazi zamanlar zorluyo Gece uykusuda iyi ama su sıralar disten dolayı uyanmaya başladı Iletisimi güzel sicakkanli meleğim Kendi kendine oynar bazende oynamaz degisken