Hulo2105 NovaVina_ senin için hepiniz için dua edicem o durumu çok iyi bilirim akşam hepinize Yasin okuycam❤️
Zeyd_Mom_22 Hulo2105 ayy varmış bende gördüm hayırlı olsun canım tebrik ederim sağ salim al kucağına senin sevincini gördüm bende çok sevindim🥹🥲♥️🥰🫂
NovaVina_ Hulo2105 Benim bir uygulamaya gore bugun bat. Digerine gore 1 gun gecti. Sence ben ne zaman yapayim pozitif goremedim 13 aralikta bir ikinci cizgi kendini belli etti o kadar 🥹😓
Hulo2105 NovaVina_ canım benim sende görmüşsün işte ama bence 3-4 gün daha geçsin çıkmaz falan yine üzülme senin de resmini bekliycemmm
gebeskaplumbaga Hulo2105 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ne zmndır istiyordunuz
Anneoluyorumm00 Hulo2105 sendende Allah razı olsun canım rica ederim 🥰 kan ver hemen kesinleşsin güzel haberlerini bekliyoruz 🤲❤️
Hulo2105 Anneoluyorumm00 yarın sağlık ocağına gidip vericem hemen çok teşekkür ederim hepinize Allah olmayanlara da versin inşallah❤️
NovaVina_ Hulo2105 erken gebelik mi oeki bu kaset mi ? 🥲🫶🏻 peki hic regl ya da gebelik belirtiniz var mi ?
Mrszeyna Hulo2105 canm hayırlı olsun çok sevindim 3 gün gecıkmeylemi böle çıktı erken gebelik testinde
Hulo2105 bebegimibekliyorum__ 3 gün gecikti canım hepinize dua edicem akşam Yasin okuycam Allahım tez zamanda versin inşallhhh