Eminefidan Hayırlı olsun bende de gördüm 😊 ben de adetten üç gün önce yapstim aynı testle aynı böyle silik çıkmıştı.sonra emin olmak için bı tane daha yaptım onda daha belirgin çıktı diğerine göre ertesi gün kan verdim geleik vardı 🌸 şimdi 30 haftalıgiz .
Larraa Hulo2105 Ben de gördüm. Tebrik ederim sağlıklı ilerlesin inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına 🥰
Hulo2105 Larraa hayır daha önce hiç yapmadım vallahi akıntım başlayınca kasık ağrım olunca anlıyordum ve o günleri değerlendiriyorduk
Larraa Hulo2105 Anladım yumurtlama gününüzü soracaktım. Ben dün 13. Gün yaptım negatif çıktıda hala umutluyum ama. Dualarınızı bekliyorum 🌸🌸🥰
Hulo2105 Larraa ben regl uygulamalarından bakıyordum hep 24-26 kasım ve 1 aralıkta birliktelik oldu. Yumurtlama günü 28 kasım gösteriyordu. Allah hepinize nasip etsin inşalahh❤️
Merve_31 Hulo2105 canım seni çok iyi anlıyorum asla incitmek istemem ama bende çok fazla test yaptım 5 dk sonrasi geçersiz diyordu.bende bu şekilde silik çizgiyle öğrenmiştim ama bir ara bı testim çok bekledikten sonra ikinci çizgi belli olmuştu negatifti☺️