Yasanixxxx ben ilk gebeliği de kullandım ablam hemşire 2-3 gün sonra hemen taktırmıştı bana
Sezaryen Sonrası Korse Kullanımı
EsraNefes şimdi 2.ye gebeyim 32+4 doğumdan sonra yine takıcam
Nurov 2 ay çok geç ama doğumdan 1 hafta sonra taktırıyorlar
Rojkdc0 nerden aldınız acaba bende araştırıyorum ama nasıl bir şey alacağımı bilemiyorum 🥲
Yasanixxxx benimde ikinci sezeryanım olucak ayın 5de benim doktorumda ablamın doktoruda hemen kullan demişti ben direk kullandım çokta faydasını gördüm hem göbek gitti şekillendi hemde ilk zamanlarda o dikiş ağrısını hafifletti korse yaranın habire oynamasını engelledi oturup kalkarken çok rahat etmiştim şimdi yine kullanıcam ben ayağa kalkar kalkmaz
Zeyd_Mom_22 korse öneriniz var mı
Zeyd_Mom_22 nasıl korse aldınız belden mı yoksa şimdi yeni şeyler cıkmış kilot seklınde rahim toparlayıcı diyor
Zeyd_Mom_22 nasıl korse tercih ettiniz acaba
Zeyd_Mom_22 hangi korseyi tercih ettiniz?
Rojkdc0 hangi marka nasıl hangi korseydi
Cigdemalbayrak owli aldım ben sizce nasıl
Yasanixxxx ilk günden itibaren tak demişti doktorum ilk başta cerrahi korse kullanıyordum ama rahat edemiyordum şuan taytlı korselere geçtim göbeğim kalmadı diyebilirim çok iyi toparladı 70’le hamile kalmıştım 66’yım şuan
Yasanixxxx bende seseryan oldum ayın 4 ünde 2 hafta sonra takabılırısn korse dedi. Karnını sarmak istersen sar dedi
Korse deyince akla hep balenli ya da kopçalı ürünler geldiği için bazen dikişler için ya da rahmin bi rahatlaması için önerilmiyor ama şimdi çok çeşitli yardımcı ürünler var. Benim ilk doğumum 39 haftalığız normal düşünüyorum ama her ihtimale karşı her çeşit üründen aldım. İki renk farklı beden de şortlu rahim toparlayıcı aldım doğum sonrası depend bez üzerine hemen giymek için. İkinci olarak owli sarmalı korse adlım sağlık durumum uygun olursa üzerine takmak için. Son çeşit olarak da bir tane bel kısmı kopçalı toparlayıcı termal bir tayt aldım iki tane de oyshonun toparlayıcı şardonlu taytlarından aldım spor yapabilecek duruma geldiğimde kullanmak için. Sonrasında satın almaya fırsat bulamayıp kendime bahane yaratmamak için önden her şeyi hazırmak istedim. Keza bu fazlaca alınan kilolar vücuttaki deformasyon vs bebekle süreci psikolojik anlamda olumsuz etkilesin istemiyorum.
Zeyd_Mom_22 merhaba hangi korseyi kullandiniz trendyolda varsa linkini atabilir misiniz
dilek6 gayet iyi bence ihmal etmeyin sürekli takın ağrılarada iyi geliyor ilerleyen zamanlardada giymeli olanlara geçtim ben aklınızda olsun. Ağrılarım geçince şort tarzı olan korselerden giydim çünkü ister istemez bacaklardanda kilo alınıyor
Cigdemalbayrak hangi marka kullandınız acaba
Kullananlar link atabilir mi bende almak istemiyorum istiyorum ama nasıl birşey alacağıma karar veremedim
- Düzenlendi
DCAN Merhaba🫶🏻 yok onu bana hastaneden verdiler. yani toparlayıcı korse gibi değil ama sıkıyordu. Ben onu 5 gün falan kullandım sonra başka korse taktım.
https://ty.gl/edf5uz379r Yani böyle korse gibiydi sarıyor öyle