• isimler
  • İki isim koyanlar bakabilir mi

Ben yok henüz ama tek isim koyacağım 🙃 çevremde ne kadar iki isim koyan varsa hepsi tek isimle sesleniliyor ve ikinci isim unutuluyor bildiğiniz 🙈 birde yakın arkadaşım iki isimli ve okul hayatı boyunca iş hayatı boyunca hep sıkıntı çekti sevmiyordu hiç iki ismi olmasını

Asel zümra koydum ikisinide şuanlık kullanıyoruz ama keşke tek olsaymış dedim çevre hep tek kullanıyor çünkü

MrsMommyy1 biz ogluma eymen Aras koyduk. Basta herkes bune ısım fln biz asla demeyiz diyemeyiz gibi laflar kullandılar ama. Simdi herkes Eymen diyor annemler fln bazen aras diyor. Bence güzel 2 isiim koymak ilerde begenmese diger ismini kullanabılıt

MrsMommyy1 ilk kızımın adı Ümmü Gülsüm çevremdeki insanlar da genel olarak 2sini kullanıyo şimdi 2.kızım için de Feride Asel diyoruz daha doğmadan bahsederken bile iki ismini de kullanıyoruz 🥰

MrsMommyy1 Kızımın ismi ne ki isim koydum İlerleyen zamanlarda hangisini sevmezse diğerini sildirip diğerini kullansın diye

MrsMommyy1
          İlk kızımın ismi Asel Meva çevremdeki herkes iki ismi birden kullanırlar ikinci kızımda Alya Neva olacak inşallah onuda ikisini birden kullanacağım ve yine herkeside öyle alıştıracağım

Seyma-10

Lavinya_21

ug_fa-3diplomalianne

Ebrar_65

Serendipity16

Asel-Mevam
            Hayırlı olsun isimleriyle yaşasın bebekleriniz🥰bende yeni doğum yaptım oğlan oldu
            Ömer Yusuf koyduk adını ama sonradan tedirgin oldum ilerde sorun Yaşar mı diye uyumsuz mu duruyor sizce herkes iki ismiyle sesleniyor biz bişey demeden onlar öyle hitap ediyor çok uzun isimler değil zaten ilerde beğenmezse tekini kullanır dedik

Kızımızın adını Defne İlay koyucaz. Bizim soyisim uzun olduğu için tek isim koyulması taraftarıydı eşimin ailesi. Ama biz şimdilik kararlıyz içimize çok sindi

Açıkcası benim için iki ismi bir söylemek fln çok önemli değil. Ben daha çok kızım ilerde birini sevmezse diğerini ilaki sever diye düsündüm bı nevi seçme hakkı verdim gibi düsünüyorum 😂

Ceren46 bende öyle düşünüyorum birde şuan kim doğum yapsa herkes 2 isim koyuyor ilerde çocuk neden benim adım tek der mi diye de düşündüm😊😊

MrsMommyy1 ilk kızım Buglem Neşe ikinci kızım Elif Sare şimdi üçüncü kızımı alicam az zaman kaldı Defne Lina koyacağız 🥰 ben iki isimleri ile sesleniyorum ama okul çevre hayatında tek isimle söyleyen de var iki isimlede size kalmış birşey 😊 ben esiminde gönlü olması için ortak kararla iki isim koyduk sadece 😊

MrsMommyy1 ömer yusuf değilde yusuf ömer olsaydı daha mı iyi olurdu bilemedim ama kötü durmuyor bence ileride sorun yaşamaz neden yaşasın ki soyadınız falan çok uzun değilse sevdiği ismi kullanır

MrsMommyy1 yegenımin ismi Oğuz Kaan annesi Kaan diyor babası Oğuz diyor ben ilk doğduğu günden alıştım iki ismini kullanmaya hic tek söyleyemiyorum tuhaf geliyor kulagıma bence seslenen insanlar cok önemli tek tek sekılde seslenirseler çocuğa tuhaf gozukebilir zor olabilir