yaşadığım sureci anlataym size
oğlum 6 aylikti 2.hamileligimi öğrendiğimde. emziriyordum bana da kanama yaptı, rahimde kasılmaya sebep oluyor emzirmek dedi doktorum ama kanamayı durdurmaya çalışacağız emzirmeyi değil dedi. bebek ne zaman bırakırsa o zamana kadar emzir sen bırakma dedi. bırakmadım üç ay kanamam oldu düşük riskim oldu sadece bebeğim çok kiloluydu kucağıma alamiyordum, bence kanama o da yapıyordu. destek aldim ailemden , kucağımda ayakta tutmuyordum emzirirken aliyordum bir tek. derken progestan vs kullanarak 12haftada kanamam kesildi. bu esnada emiyordu oglum daha hep emdi. 16 haftadaydim aniden oğlum emmek istemedi. kendisi de 9 aylikti. ne yapsam istemedi emmedi. doktorum kız bebeklerde( ikinci bebeğim kiz) kolostrum başlayınca acı gelir bebek istemez erkek olsaydı bir süre daha belki emebilirdi dedi. ama şu var, emzirdim şükür tabi 3 ay daha olsa ama bütün vitaminler karnindaki bebekte artık, senin sütün su gibi şuan o emiyor ama besin değeri çok yok sen ek gıdaya ağırlık ver dedi doktorum. oylelikle işte 9.ayda bıraktı bebeğim emmeyi. Ve dedikleri çok doğru sütüm aşırı coktu çok yarardı bebeğime normalde çok kiloluydu ama malesef gitgide emse bile pek yaramadi sütüm. ben sırf o duygusal bağ için hep emzirmek istedim. bu arada dini boyut olarak çok araştırdım. bana tepki verenler oldu karnindakinin rızkı o vs dediler. ama araştırdım öyle bir şey yok. elimden geldiğince her ikisine de anneligimin getirdiği şeyleri yaptim, kimsenin rızkını kimseye vermek değil bu.