Hazalaskin. Yukarıda bazı yorumları okudum. Bireyler yazma gereği duydum. Hamileyken emzirmek risklidir. Her konuda olduğu gibi bu konuda da doktorlar ters düşüyor olabilirler. Bende şuan sizin içinde bulunduğunuz durumu bizzat yaşadım. . İlk çocuğum. 4 aylıkken ben 2. Kez hamile kaldım. Haliyle hemen sütten kesemedim. 1 ay sonra aniden kanaman oldu . Sabahına düşük yaptım. Doktora gittiğimde bana. Hamilelikte emzirme çoğu zaman dusukle sonuçlanır dedi . Bunun bilimsel açıklaması da . Rahimde bulunan kaslarimiz ile meme de bulunan kaslar birbiri ile bağlantılı çalışır. Çocuk memeyi emdikce rahimde ki kaslarda kasılır durur . Ve düşük olur . Bundandır ki hamilelik te meme uçları uyarılmamali . İlk aylar düşük tehlikesi son aylar da erken doğuma sebebiyet verir. Bu bir. İkincisi ben bebeğim 9 aylık olunca tekrar hamile kaldım. Oğlum büyük memeye aşırı düşkün sütten kesmek epey zor olacaktı benim için. Doktora gittim. Doktorum. Bebeğine de günah değil mi emzir tabi hiç bisey olmaz ama beslenmene çok dikkat et dedi . Bende karnımda ki 4.5 aylık olana kadar enzirdim. Kontroller de de bebeğimin durumu hep iyiydi ama ben aşırı zayıfladım. Doğum yaptım bebeğim 3 kilo Doğdu . Abisi ile arası 18 ay . Başka bi çocuk doktoru neden böyle bisey yaptın diye sitem etti bana . Aynı bedenden 3 kişi beslenmişsiniz dedi. Büyük olan oğlum için o zaten karnında yeterince beslendi . 9 ay da anne sütü aldı. Şu bebeğin kemiklerine bak küçücük kalmış dedi. Gerçekten de öyle. İkinci oğlum şuan 8 yaşına girecek ama o kadar ince ve zayıf kemikleri var ki görsen şaşırırsin. Hala takviye gıdalarla toparlamaya calisiyoruz onu. Hep . Dişleri çıkar çıkmaz daha bebekken kırılıp dökülmeye başladı. Doktor anne karnında iken diş minesi yeterince gelişmemiş dedi . Boyu iyi ama hep zayıf bi çocuk oldu . Hala bunun pişmanlığını yaşarım mesela . Kendimi söylemiyorum bile yaşım çok genç olmasına rağmen çöktüm. Ne diş ne kemik ne saç kaldı bende. Tabi bunları ben yaşadım herkes yaşayacak diye bisey yok .zaten bi cok kisi de hamileyken emzirdjm bisey olmadi diye yazmis . Ama anlatmak istediğim şey şu çocuğun anne karnında ki beslenme ve gelişimi ömür boyu yaşamını etkiliyor. Ben yaşadım başkası da yaşasın istemem bu yüzden açıklama yapmak istedim.