Deletedmom_116 Kizlarr kan verdiğinden beri(5. Gün) test vs yapmadım . Bilen bilir supheliydi zaten kanda hala olmadım ve bı tarfim tirsiyor korkuyor test yapamıyorum 🥲🥲bilen vardır eğer hamileysem emzirirken bir zararı olurmu oğluma varsa karnımdaki yaweuma🤔🤔
Youngmotherr Deletedmom_116 olmuyo asko emzirebiliyosun doktorum öyle demişti bana eğer gebe kalırsan bebeği sütten kesme o zaten kendi kesiyor demişti 3-4 ay vesaire emzirebiliyorsun demişti
2prensesannesiiii Deletedmom_116 bana dr emzir ilk 3 ay sonra yavaş yavaş kes dedi bebeğe zararı yokmuş ama düşüğe sebep oluyormuş
Hazalaskin Deletedmom_116 olmaz kuzum bı sıkıntı hamileysende kizim 18 aylık hala emziriyorum ben 3 aylık da hamileyim . 4 ay daha emzirebilirsin dedj doktorum
istanbullugelin34 Deletedmom_116 hiç bişey olmaz emzir doguma kadar emzirenler bile var ben 6 ayima kadar emzirdim oğlum 2 yaşina bir hafta kala kendiliğinden bıraktı çok şükür
Deletedmom_116 Youngmotherr çok sağol aşkoo Varmı yokmu bilmiyorum ama hislerim var diyo ve Bir sorun olurmu merak ettim
Hazalaskin 2prensesannesiiii kız Allah korusun doktor bana böyle bişey demedi çünkü 5 haftalıkken öğrendim gebe olduğumu emzirebilirsin sorun yok dedj aile hekimindeki ebemde emzir dedi
2prensesannesiiii Hazalaskin valla öyle dedi aşkım ilk 3 ay emzir yavaş yavaş kes dedi bi dr sen yıpranırsın dedi diğer dr da önermiyoruz dedi düşüğe yol açar dedi kesiyoruz emzirmeyi dedi ben 3 ay kadar emzirmeyi düşünüyorum ama keseri yavaş yavaş sonra🙏🏻😵💫 kime inanacağımızı şaşırdık valla
Hazalaskin Deletedmom_116 dini boyutunu hiç araştırmadım valla ne desem yalan olur bende bilmiyorum. Çok dini boyutu nedir ne değildir diye incelemem ben olayları 😬🫢
Hazalaskin 2prensesannesiiii yanlış anlamazsan mantığım almadığı için soruyorum. Düşük ilk üç ayda olur genelde riskli olsa o zaman olmaz mıydı sonra çünkü bebek baya büyümüş oluyor. Ben doktoruma çok güvenirim. Ne derse de dinlerim mantığıma uyarsa. Sizde güveniyorsanız doktorunuzu dinleyin.
2prensesannesiiii Hazalaskin yok ben özeldeki drumu dinlicem ilk 3 ay emzir sonra yavaş yavaş bırak dedi bi zararı olmaz ama sen çabuk yıpranırsın dedi ama burda sordum bi çoğu düşüğe ve erken doğuma yol açtığını söyledi hani mesela süt gelse sıkılmaz ya ben mesela ilk gebelikte sütüm geldi duştan sonra akardı damarlar gevşeyince 31 haftada sancım geldi doğumu durdurdular ben ilk 3 ay emzirmeyi düşünüyorum sonra bırakacağım yavaştan 🙏🏻 Hemen kesemem aşırı bağımlı kızım
2prensesannesiiii Hazalaskin bilmiyorum balım dr dedi diğer drda bişey olmaz ama sen yıpranırsın erkenden dedi
Miray-mom Deletedmom_116 benim ablam 4 aylık bebeği varken tekrar hamile kaldı emzirmeyi de hiç kesmedi bişeyde olmadı 🙈 iki yeğenimde çok sağlıklı şimdi
Deletedmom_116 Miray-mom Ya annemde aynı şekilde 6 aylikmisim kardeşime hamile kalmış şükür kocaman olduk😂❣️Peki dinen ne diyorlar bilgin varmı
Mervee__ Valla ben düşük yapmıştım emzirıyordum ondan sonra düşük oldu karnımdaki bebek beslenmiodu yani hep süte gidiyordu bence kesin allah korusun benimki öyle olmuştu emzrirken rahimi kasıyormuş
Deletedmom_116 Mervee__ Ya nasip kısmet aslında bu işler ben öyle olduğuna inanıyorum nasibi varsa ne olursa olsun Zarar gelmez nasibi yoksa zarar görür