DCAN canım bana enfeksiyondan erken doğum ya da Allah korusun başka bir tehlikeden bahsetmedi ama vajinadan kültür aldı, yoğun mantar oluşumu var dedi. Donaxyl fitil kullandım 10 gün önce, etki etmedi, şimdi muxovil diye bir fitil verdi onu kullanıyorum, benim çok aşırı yeşilimsi akıntım var, çok korkuyorum, inşallah yavruma bir şey olmaz.

• DCAN bunu yanıtladı.

Mervs Hamile kaldığımdan beri benimde akıntım var sarı renkte değil beyaz renkte bazen sadece su gibi akıyor bazen beyaz renkte iki defa idrar tahlili yapıldı birşey çıkmadı ilaçta verilmedi hala devam ediyor. Doktorumu değiştirdim kontrolüme 6 gün var tedirgin oldum şimdi ya.

Mervs ya bende de yoğun akıntı var 24 haftalık olcaz yarın su gibi sarımsı bi akıntı enfeksiyon vardı zaten 2 hafta önce gittiydim ama bu kadar akıntı yapar mı bilmiyorum avuç içi kadar yer ıslanmıştı Şuan bunu görünce acaba diye düşündüm bende

sasha inşallah bise olmaz başka bi doktora git istersen bende kaç kez doktor degistrdm bu enfeksiyon yuzundn ilgilenen yok pazartesi b3nde sorcam alttan bakılmıyor hiç ben ozel yerin yanları da beyaz bnde de mantar var belkide akıntım hiç gecmiyor çoğu kişi diyor enfeksiyon doğan bebeğe de bulaşıyor ama geçmiyor inşallah sağlıkla kucagimiza alırız

DCAN canım benim ilk doktorum bu mantara hiç bir şey yapmadı, sirke sür dedi, su gibi akıntı oluyor dedim, normal dedi, allahtan başka bir yere taşındı da kurtuldum kendisinden.
          Fitilleri veren şimdiki yeni doktorum, kültür de aldı, bu fitil de geçirmezse görüşeceğim ama eski doktorumdan kat kat iyi bu kadın. Sezaryen planladık inşallah o zamana kadar bir şey olmaz.

• DCAN bunu yanıtladı.

sasha inşallah canım bende özele gidiyorum artık pazartesi i bekliyorum bende normal doğum istiyorum hayırlısıyla

Mervs zaten sarı, yeşil akıntı normal değil çok geçmiş olsun 🙏

Ceku00 hayır tabikide böle yaparak kendini ve strese sokarsın benim geçmeyen sarı sümükümsü bi akıntım vardı ve antibiyotik fitil kullandım ama genede geçmedi durum böle olunca vajinal kültür verdik öle ögrendim sende farklı bi durum olmadıgı sürece panik yapma bence

Maryhoney bende idrar yolunda bi sıkıntı çıkmadı belki benimde idrarda bişi çıksa bukadar hastanede yatmazdım galiba benim direk vajinal enfeksiyon yani genede doktoruna sık sık söle bence geçmedigini

DCAN İnşallah zamanında dogum yaparsın erken dogum biraz üzücü oluyor çünkü küveze giriyolar ister istemez bol su iç 🤲🏻

• DCAN bunu yanıtladı.
                • DCAN bunu beğendi.

1cocuklumom önemli olan o üreme olmaması benim üreme görüldügü için yatıyorum malesef

Kadik59 rengi sarı veya yeşil ve kokulu olursa kork demişti doktorum seninkisi her hamilelikte olandan olabilir bi problem çıkmıyorsa

Annecibebe hmm tekrar bi doktoruna durumunu anlat bakalım ne dicek umarım sıkıntı yoktur

Mervs 16+4 yeşil akıntım var geçmiyor vajinal mantar tek kullanılmık ilaçlardam kullandım ama hala geçmiyor napcam bilmiyorum

Filiz-kkn04 doktoruna tekrar söle geçmedigini devam ettigini belki test alırlar bana yapılan gibi

Mervs benden alınmıştı mantar çıktı ilaç verdi hamile kalmadan önce hap kullandım fitil kullandım ama geçmedi tekrarlıyo sürekli hamile kalıncada tek kullanımlık ilaçlardan yazmıştı şimdi bebege etkiler düşüge sebep olur erken doguma sebep olur diye korkuyorum nasıl geçecek bilmiyorum

Filiz-kkn04 valla ne dicegimi bilmiyorum korkma demeye falan gelmiyor 🤷🏼‍♀️ Banada çünkü hem bu sayfada hem tanıdıklarım telaşcak bişi yok her kadında olur normal dediler durdular ama geçmeyince bende sürekli sorunca test yapıldı öle anlaşıldı aslında hastanede kalmak istemiyordum ama bebegin su kesesi delinebilir di diyince korktum açıkcası bende