Mervs 16+4 yeşil akıntım var geçmiyor vajinal mantar tek kullanılmık ilaçlardam kullandım ama hala geçmiyor napcam bilmiyorum

Filiz-kkn04 doktoruna tekrar söle geçmedigini devam ettigini belki test alırlar bana yapılan gibi

Mervs benden alınmıştı mantar çıktı ilaç verdi hamile kalmadan önce hap kullandım fitil kullandım ama geçmedi tekrarlıyo sürekli hamile kalıncada tek kullanımlık ilaçlardan yazmıştı şimdi bebege etkiler düşüge sebep olur erken doguma sebep olur diye korkuyorum nasıl geçecek bilmiyorum

Filiz-kkn04 valla ne dicegimi bilmiyorum korkma demeye falan gelmiyor 🤷🏼‍♀️ Banada çünkü hem bu sayfada hem tanıdıklarım telaşcak bişi yok her kadında olur normal dediler durdular ama geçmeyince bende sürekli sorunca test yapıldı öle anlaşıldı aslında hastanede kalmak istemiyordum ama bebegin su kesesi delinebilir di diyince korktum açıkcası bende

Mervs yaa benimde akıntım oldu beyazdı ve afedersiniz orasıda bembeyaz olmuştu kaşıntı ve yanma vardı gittim bana da donaxyl fitil verdi 6 gün kullandım birde travazol kullandım akıntım azalmıştı daha sonra 1 2 gün sonra yani daha da yoğunlaştı akıntım ve sarı renk oldu hala devam ediyor akıntım çarşamba günü randevum var 14 haftalık gebeyim çarşamba gününü beklemeden pazartesi günü mü gitsem direk

DCAN inşallah senin ve bebeğin için en hayırlısı olur canım 🙏

Yavru-kus istersen gününü bekle benim akıntım gelir gelmez gitmedim bende takip ettim sürekli ve fitillerin fayda etmedigini ve dahada yogun sarı oldugunuda belirt doktoruna belki farklı bi tedavi uygular

Meervemsi ya aslında çok kokulu degildi biraz idrar kokusu vardı içtigim vitamin haplarından kaynaklı olabilcegini düşündük hep

Mervs bende kokusuz sarı gibi akıntı geldi sma doktor önemli değil dedi tahlil almadı iki hafta sonra gel yaparız tahlil dedi acaba gidip acilde tahlil yaptırsam mı

Meervemsi normal zamandan farklı bi durumla karşılaşıyorsan mutlaka doktoruna danış 2 hafta dediyse bile geçmedi rahatsız oluyorum dersin yakın bi zamanda muayneye veya tahlil yaptırmak istedigini sölersin yani açıkcası ben öle yaptım tekrar gitmek istedigimi msjla bildirdim oda gel dedi ertesi gün gittim