Hilal36-36 Bende Çorlu devlet hastanesinde doğum yapacağım. Uygulamaya göre son 15 günüm kaldı 2 Ocakta doktorum kontrol için gün verdi. Hangi doktora gidiyorsunuz?
Aysedmr Hilal36-36 öncelikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻 bizi bilgilendirmeyi unutmayın nasıl geçti ilgililer mi vs diye 🌸
Semrabaris Hilal36-36 benim gittiğim doktor Yakup bey ama zaten onlar doğuma girmiyor acil müdahale olmadığı sürece acaba Önceden gidip doktor veya ebe ayarlanabiliyormu bilmiyorum.
ikiprensannesi53 Cagla_17 aynen çok doğru söylemiş valla çok ilgiliydi ebeler benim oğlumu doğurtan ebe Fatma ebeydi 🥰🥰🥰
ikiprensannesi53 Semrabaris eşini dinle çok memnun kalırsın çok iyi Bi hastane herseyi çok iyi oranın orda ameliyat olmuslugum ve doğum yapmışlığım var
Semrabaris ikiprensannesi53 yaa çok sevindim güzel haber ben bu hastanede doğum odaları gezdim hepsini temiz sakin ve büyük görünüyor Ama önemli olan ebeleri doktorları bence
ikiprensannesi53 Semrabaris evet benim kontrol takipli olduğum doktor oradaydı o gün ama hiç uğramadı yanima ama dakika başı aradı yani ebe sürekli yanımda olduğu için duydum her konuştuklarını ama ikinci doğumum cerkezkoy devlette oldu doktorum yaptırdı dogumumu
ikiprensannesi53 Hilal36-36 malesef sancı anında kimse giremiyor yanına benim annem girmek istedi ama ebeler izin vermedi kameralar vat görülürse başımız belaya girer demisler
Hilal36-36 ikiprensannesi53 anladım bende annemin yanımda olmasını istiyorum demekki nasip olmayacak.
Hilal36-36 Aysedmr bence güzel ilgileniyor sorduğum soruları yanıtsız bırakmıyor. Şu ana kadar ters bir cümlesine denk gelmedim güler yüzlü bir doktor ve bana güven veriyor. Diğer doktorlar hakkında bir deneyimim yok en başından beri Ezgi hanıma gidiyorum.
Hilal36-36 Aysedmr amin Allah razı olsun😊doğumum gerçekleştikten somra kendimi toparladığım zaman paylaşmak isterim sizlerle. İnşallah yine bu postun altına yazmak nasip olur.
Aysedmr Hilal36-36 ben henüz 28 haftalığım erkenden bilgi sahibi olmak istedim çok memnun olmayan varsa özele geçebilmek için