Ben çam Sakura da doğum yaptım Allah bin kere razı olsun sanki para verdim özel tuttum hemşiresini ebesini doktorum da çok tatlıydi benimle aynı anda yan odada doğum yapan bir kadın daha vardı 3. Normal doğumuymuş kayın validem hasta yakınına sormuştu ordan biliyorum ona doktor çok kızmıştı ve bağırmıştı ta benim odama sesleri geliyordu orda doğum yapanlar bilir zaten doğum hane 1 2 3 diye sıralı odalar herkes kendi odasında doğum yapıyor yatak çıkıyor çatala dönüyor doğum başlayınca direk odanda doğuruyorsun doğumdan sonra da yatağı geri takıyorlar ordan taburcu oluyorsun neyse o kadın doğum esnasında çataldan kalkmaya çalışmış bebek kanalda iken. Bebek boguluyormuş zor tutup yatırmışlar refakatçisiyle konuşmuş kaynanam doktor da 3 gebeliğin bu kadar korkuyorsan yapma çocuğu bogdun diye bağırmış ve zorla yatırıp bacaklarını açmışlar ben doktor ne dediyse yapabildiğim kadar yaptım ve dinledim ıkın dediğinde ıkındım yapma dediğinde yapmadım gerçekten dayanmak çok zor evet kapatmak istiyoruz sıkmak istiyoruz iç güdüsel olarak ama doktor benim çabamı gördü yapmaya çalıştığımı elimi tuttu yapabilirsin çok iyi gidiyorsun korkma hep böyle konuşarak doğum gerçekleşti demem o ki o kadını doğurtan doktor da aynı doktordu ben hiçbirşeyin tek taraflı olabileceğini düşünmüyorum açıkçası ama yine de gerçekten her meslek ve heryerde kötü insanlar var mı tabiki var ablamın bebeği karnında öldü Medipol de ebe zaten bebek ölü diye önemsemeyip doktoru çağırmadı bu medipolde oldu kendi doğurtmaya kalktı ve ablam doğurunca da nasıl da yaptım dedi dava ettik ve kazandık Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın bahsettiğim normal doğumdu sezeryan kısmını bilemem ameliyat sonuçta dikiş fln mevzusu var bu benim kendi tecrübem