nevamm1 canım onu ben de okudum , bence o psikoloji ile kendisi abartıp kendi kendine travma yaratmış. Evet doktorlar azarlayabiliyorlar bazen de hakaret edip vurmaya kalkacağını sanmıyorum bir doktorun. Bir de şey yazmış o normal doğum yapmak için gittim alttan muayene yaptırmadım normal doğumda mecburen yaptırmak zorundasın doktor yaptırmadığı için kızmış olabilir çünkğ bakmadan ilerlemeyi görmeden normal yapamazlar doğal olarak. Kendini çok korkutup, doktora kendini çok kastıysa kızmıştır. Ki ilerlemeyi vs ebe takip ediyo zaten sancı odasında doktor en son geliyor o yüzden biraz abartma var o yorumda ben öyle düşünüyorum. Öyle bir şey yaşasam bende travma oldu yazmak yerine ismini falan veririm ben o doktorun dikkat edin diye ve heryere şikayet ederim mantıken. Bence sen kimsenin negatif doğum hikayesini okuma, kendi muayene olmadığı için doktorlar görememiş ve ilerlemiş burda doktorun bir hatası yok kendi hatası tamamen. Burda da giden ve doğum yapan var hiç doktor bana vurmaya kalktı gibi bir yorum hikaye görmedim