nevamm1 ben doğum içim değil ancak geçen güm grip yüksek ateşle gittim, kendi doktorum normalde özel muayene , benden önce bitene kızcağız aldı sancısı varmış alltan bakıyor kıza diyorki açsana şenlendi uğraşıcam nereye gittiysen oraya yollarım seni hamile kaldığına göre vajinismus değilsin buraya gelincemi açamıyorsun neler söyledi ben döndüm kaldım, sonra sıra bana geldi dedi git soyun dedim benim ateşim var serum takılacak sadece bir sancım açılmam suyum yok bana dedi nereye hastaneye gidiyorsun özel takipliyim dedim, özele gitseydin burda işin ne diye. Beni azarladı, dedim ben alltan muayene olmacam tartışmaya başladık burada benim sözüm geçer falan dedi, yazı imzala çıkamazsın dedi bana zorla suyum geldi bebeğimin ölümünden ben sorumluyum diye yazı imzalattı, imzaladım çünkü bebeğimle ilgili sorunum yoktu edindim sadece grip ve ateşim vardı, daha sonra bir erkek doktor geldi ben dedi karından bakıcam sakinleştirdi ortalığı çünkü ben bana bu şekilde bağıramazsın dedim garibanları eziyor ben kalırmıyım altta, neyse karnımdan baktı sıkıntı yok serum taktı tabi beni strese soktu o doktor kadın bu sefer bebeğimiz kalp atışı benimle yükseldi, zor sakinleştim normale döndü nasıl kaçacağımı şarşırdım hastaneden serum bitince, Allah düşürmesin onların eline kabus gibi bir gece yaşattı bana kadın doktor, kanuni eski ama doktorları daha iyi çam sakura köpek gibi davranıyor